Schoonmaak thuiszorg (donderdag as. 6-2 in Assen en Norg)

  • Aantal uren per week 8 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 10 en € 11
  • Dienstverband Oproepbasis
  • Standplaats Norg

Over de functie

Schoonmakers opgelet! Vind jij zorg en aandacht voor de cliënten belangrijk? Dan ben jij bij deze opdrachtgever op het juiste adres! Als je werkt in de thuiszorg, zit verzorgen en verplegen in je bloed.

De werkzaamheden zijn o.a.:
Bed verschonen, afnemen van oppervlakten, stofzuigen, dweilen, prullenbakken legen en ramen wassen. Bij het schoonmaken van een huis behoort ook de keuken, badkamer en wc. Je gaat alle voorkomende werkzaamheden uitvoeren. Onze opdrachtgever doet meer dan alleen schoonmaken en opruimen. Zij denkt mee over wat er moet gebeuren en schakelt extra hulp in als dat nodig is. Bijvoorbeeld als iemand zichzelf verwaarloost of eenzaam is.

Je gaat schoonmaken bij mensen thuis op één of meerdere locaties, bijvoorbeeld in Westerbork, Hoogeveen, Nieuwlande, Elim, Beilen en/of Assen. Dus als je alleen inzetbaar bent voor één locatie mag je ook solliciteren. Er zijn meerdere diensten beschikbaar, zowel in de ochtend of middag.

Spoed! Nu hebben we twee diensten openstaan voor donderdag (as.) 6 februari in Norg en Assen.

De klussen zijn ter vervaging van ziekte, maar vaak wel voor langere tijd. Het bruto uurloon is € 10,96 (ook als je nog geen 21 jaar bent!). De reiskostenvergoeding is € 0,19 p/km.

Functie eisen

- Je bent representatief;
- Je bent betrouwbaar;
- Je bent klantvriendelijk;
- Je vindt het leuk om bij mensen thuis te komen;
- Je bent woonachtig in Drenthe;
- Je bent in bezit van rijbewijs B en vervoer is een pre of je bent bereid om met OV te reizen.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via