Ervaren chauffeur Tautliner Benelux gezocht

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 13 en € 16
  • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
  • Standplaats Hoogeveen

Over de functie

“Het zwarte asfalt, schiet onder me door”. Terwijl je luistert naar Henk Wijngaard, verzorg jij het transport van levensmiddelen tot hout en staal. Je bent een allround vrachtwagenchauffeur. Je beschikt over alle benodigde papieren en ervaring. Je voelt je verantwoordelijk voor het transport en houdt daarbij niet alleen rekening met de lading, maar ook met de tijd, veiligheid en afnemers. En dat is mooi! Want dat zou je zomaar deze afwisselende baan kunnen opleveren.

Voor onze opdrachtgever, met meerdere vestigingen in Nederland, zijn we op zoek naar chauffeurs die op zoek zijn naar vastigheid. Deze opdrachtgever stelt kwaliteit en inzet op prijs en beloont dat graag met zekerheid.

In deze functie zul je verantwoordelijk zijn voor het transport middels Tautliners. Hierbij zul je ritten uitvoeren binnen de Benelux. Dit betekent dat je per week 3 tot 5 dagen onderweg zult zijn. Woon je verder weg van de standplaats, zal hier rekening mee gehouden worden door het aantal overnachtingen aan te passen.

Functie eisen

Functie eisen:
- Je bent in het bezit van het CE-rijbewijs;
- Je bent in het bezit van Code-95;
- Je bent in het bezit van een chauffeurskaart;
- Je wilt werken voor een topwerkgever met kans op een vaste baan.

Ben jij de vrachtwagenchauffeur die wij zoeken? Dan ontvangen wij graag je CV en motivatie.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via