Ervaren chauffeur open transport binnenland gezocht

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 13 en € 16
  • Dienstverband Vast
  • Standplaats Hoogeveen

Over de functie

Heb jij een chauffeursdiploma en kunnen wij de transport met een gerust hart aan jou overlaten? Ben je gemotiveerd en kun je goed met klanten omgaan? Dan is deze baan echt iets echt voor jou. Je beschikt over alle benodigde papieren en ervaring. Je voelt je verantwoordelijk voor het transport en houdt daarbij niet alleen rekening met de lading, maar ook met de tijd, veiligheid en afnemers. En dat is mooi! Want dat zou je zomaar deze afwisselende baan kunnen opleveren.

Voor onze opdrachtgever, met meerdere vestigingen in Nederland, zijn we op zoek naar chauffeurs die op zoek zijn naar vastigheid. Deze opdrachtgever stelt kwaliteit en inzet op prijs en beloont dat graag met zekerheid.

In deze functie ben jij verantwoordelijk voor het vervoer van Staal en hout. Dit vervoer je veelal vanuit Drenthe naar opdrachtgevers door heel Nederland en/of Duitsland. Dit betekent dat je het staal zult laden en lossen met de autolaadkraan. Heb jij dit certificaat niet, maar ben je bereid dit te halen? Dan zijn we zeker geïnteresseerd in jou!

Functie eisen

Functie eisen:
- Je hebt minimaal 5 jaar ervaring;
- Je bent in het bezit van het CE-rijbewijs;
- Je bent in het bezit van Code-95;
- Je bent in het bezit van een chauffeurskaart;
- Je wilt werken voor een topwerkgever met kans op een vaste baan;
- Autolaadkraan certificaat is een pre, geen harde eis.


Ben jij de vrachtwagenchauffeur die wij zoeken? Dan ontvangen wij graag je CV en motivatie.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via