(Ervaren) Koerier

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 10 en € 12
  • Standplaats Winschoten

Over de functie

Ben jij de Max Verstappen van Noord-Oost Groningen? Kun jij met gemak 80 tot 110 stops per dag maken om klanten te voorzien van hun pakketten? Snap jij het spelletje en kun jij je mannetje staan? Dan hebben wij een leuke nieuwe uitdaging als bezorger voor je!

Als pakketbezorger ken jij de regio op je duimpje. Met jouw (aantoonbare) ervaring op de bestelbus rijd jij met gemak langs alle stops om de klanten op tijd te voorzien van hun pakketten. Je werkdag deel je zelf in, zo begin je ’s ochtends in het sorteercentrum waar je de pakketten in laadt en vervolgens begin je met je route. Per dag komt dit neer op zo’n 80 tot 110 stops. De werktijden zijn van 6:45 - 17:30 uur. Pakketten brengen en halen is zwaar werk, dit moet je niet onderschatten. Een goede fysieke conditie is dan ook een vereiste.

Ook is het van belang dat jij het spelletje snapt, stressbestendig bent en je mannetje kunt staan. In deze baan heb je veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je bent je ervan bewust dat je in een bedrijfsauto rijdt en handelt hier ook naar. Ervaring in de pakketdienst? Dan heb je een streepje voor. Het team kenmerkt zich verder als gezellig, jong en open. Regelmatig ondernemen ze samen dingen en ook is de vrijmibo onmisbaar.

Functie eisen

- Je bent in het bezit van rijbewijs B of BE;
- Je bent gemotiveerd, weet van aanpakken en bent in fysiek goede conditie;
- Je bent bereid om lange dagen te maken (gemiddeld 10 uur per dag);
- Je bent bereid om ook op zaterdagen en eventuele korte avond/ochtend ritten te rijden;
- Je bent fulltime beschikbaar (minimaal 40 uur per week);
- Je woont binnen 30 minuten rijden van Winschoten (geen reiskostenvergoeding).

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via