Medewerker grondstof & terrein kartonindustrie

  • Aantal uren per week 38 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 14 en € 15
  • Standplaats Hoogezand

Over de functie

Voor onze opdrachtgever in Hoogezand zijn we op kort termijn op zoek naar een algemeen medewerker grondstof & terrein op de vestiging in Hoogezand. Met een klein team ben je samen verantwoordelijk voor het terrein. De vrachtwagens met het oude papier komen af en aan gedurende de dag. Deze vrachtwagens los je zelf, veelal met een heftruck en/of balenklem. Je zorgt ervoor dat de balen op een veilige manier op de juiste plek in de loods komen te staan. Je bent er samen met jouw collega's verantwoordelijk voor dat alles klaar wordt gezet voordat het het productieproces ingaat. Algemeen onderhoud van het terrein hoort er zeker bij. In de buitendienst zorg jij ervoor dat het terrein er altijd strak bij staat en dat o.a. de hal keurig is opgeruimd. Je bent allround medewerker, dus ook erg fysiek bezig. Het is handig dat je geen moeite hebt met veel lopen en het op- en afstappen van de heftruck.

Bij goed functioneren, is de vacature voor lange periode. Je zult werken in de dagdiensten of twee ploegen, van maandag tot en met vrijdag.
De werktijden zijn van 08.00 - 16.30 of van 10.00 - 19.00.

Over het bedrijf

De klantrelatie produceert en levert massiefkarton voor onder anderen: hard gebonden boeken, ringbanden en luxe verpakkingen. Op twee productielocaties in Hoogezand en Sappemeer staan drie geavanceerde kartonmachines en twee papiermachines. In volcontinudienst produceert de klantrelatie hiermee jaarlijks meer dan 250.000 ton karton uit 100% oud papier. De opdrachtgever is een wereldwijde speler in de karton industrie. Om overal in de wereld optimale service te bieden, heeft de klantrelatie vestigingen in de belangrijkste markten in Europa, Azië en de Verenigde Staten. Er werken meer dan 450 medewerkers, waarvan 350 in Hoogezand en Sappemeer.

Functie eisen

- heftruckcertificaat
- rollen- en balenklem certificaat
- ervaring met het laden- en lossen van vrachtwagens
- zelfstandigheid en verantwoordelijkheidsgevoel
- ervaring met werken in een papierloods/magazijn
- fulltime beschikbaar op korte termijn
- in staat om fysieke arbeid te verrichten

Wat wij bieden
- functie voor langere periode
- werkdagen van maandag t/m vrijdag
- instapsalaris van € 14,27 bruto per uur
- reiskostenvergoeding van € 0,19 per km, met een max. van € 9,50 per dag
- 25 vakantiedagen en opbouw vakantiegeld 8,33%
- pensioenopbouw na 26 gewerkte weken

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via