Oproep receptionist

  • Aantal uren per week 16 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 10 en € 15
  • Dienstverband Oproepbasis
  • Standplaats Winschoten

Over de functie

Beschik jij over de licht administratieve ervaring en ben jij beschikbaar om tijdens vakanties of ziekte bij te springen als telefonist/receptionist? Dan past deze oproepfunctie zeker bij jou!

Zoals de vacature naam al zegt ga je op oproep basis bij dit bedrijf aan het werk. Dit is met name om periodes van ziekte, drukte en vakantie op te vangen. Je hebt dus geen vaste uren per week. Als telefonist/receptionist ben je het eerste aanspreekpunt voor mensen die contact opnemen met het bedrijf. Ook ontvang je binnekomende gasten en verzorg je het klaarzetten en opruimen van vergaderzalen. Wanneer je wordt opgeroepen werk je doorgaans tussen 09:00 en 17:00 uur.

Functie eisen

- je hebt ervaring als receptionist
- je woont in de omgeving Winschoten

Ben jij beschikbaar om aan de slag te gaan als oproep receptionist? Solliciteer dan hier! Voor vragen of meer informatie kun je terecht bij MF Veendam op het telefoonnummer 0598-627000 of via veendam@mf.nl

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via