Productieplanner

  • Aantal uren per week 38 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 12 en € 18
  • Dienstverband Uitzendbasis
  • Standplaats Sneek

Over de functie

Ben jij altijd aan het plannen en heb je altijd alles op een rijtje? Dan zijn we op zoek naar jou! Voor een toonaangevende speler binnen de waterindustrie in dé waterstad van Friesland zijn we op zoek naar een Productie Planner.

Onze opdrachtgever kenmerkt zich door het aanbieden van probleemoplossende producten in de waterwereld. Hierbij valt te denken aan Waterzuivering, Waterbeheer en Pompinstallaties. Al meer dan 100 jaar expertise op het gebied van watertechnologie worden ingezet om producten te ontwikkelen, te produceren, te onderhouden en te repareren.

De afdeling planning bestaat uit 4 medewerkers. Vanwege uitbreiding van het team zijn wij op zoek naar een Productieplanner. Elke planner is verantwoordelijk voor een andere productieafdeling en daarom is communicatie onderling erg belangrijk. Proces- en productverbetering staat hoog in het vaandel en alle afdelingen denken hierin mee en geven verbetervoorstellen waar mogelijk.

Als Planner houd je je onder andere bezig met het bepalen van de productievolgorde, materiaalmanagement, planning van bevoorrading machines, het uitwerken van de maakvoorraad voor de afdeling en het inplannen van uitbesteding werkzaamheden. Er worden zowel dagplanningen, weekplanningen als maandplanningen gemaakt. Uiteraard wordt hierin rekening gehouden met de planningen van andere afdelingen.

Wat bieden wij?
- Voldoende ruimte en kennis op de afdeling om jou in te werken
- Een fulltime functie voor langere duur (eerst een periode via het uitzendbureau en daarna direct op contract bij de opdrachtgever)
- Verloning volgens CAO Metalektro, salarisschaal € 2400 - € 3000
- Naast je vakantieuren een ADV regeling
- Een goede en open werksfeer

Functie eisen

Wat vragen wij?
- je hebt een MBO 4 werk- en denkniveau
- je hebt affiniteit met techniek, bij voorkeur werktuigbouwkunde
- je hebt bij voorkeur ervaring in een industriële omgeving
- je bent resultaatgericht, accuraat en gestructureerd
- je bent stressbestendig

Ben jij op zoek naar een leuke baan als Productieplanner? Bel ons dan voor meer informatie of stuur je cv naar ons toe!

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via