Schoonmaak thuiszorg (Ruinen en Meppel)

  • Aantal uren per week 8 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 10 en € 11
  • Standplaats Meppel

Over de functie

Schoonmakers opgelet! Vind jij zorg en aandacht voor de cliënten belangrijk? Dan ben jij bij deze opdrachtgever op het juiste adres! Als je werkt in de thuiszorg, zit verzorgen en verplegen in je bloed.

De werkzaamheden zijn o.a.:
Bed verschonen, afnemen van oppervlakten, stofzuigen, dweilen, prullenbakken legen en ramen wassen. Bij het schoonmaken van een huis behoort ook de keuken, badkamer en wc. Je gaat alle voorkomende werkzaamheden uitvoeren. Onze opdrachtgever doet meer dan alleen schoonmaken en opruimen. Zij denkt mee over wat er moet gebeuren en schakelt extra hulp in als dat nodig is. Bijvoorbeeld als iemand zichzelf verwaarloost of eenzaam is.

Je gaat schoonmaken bij mensen thuis op één of meerdere locaties, in dit geval in Ruinen en Meppel. Woensdagmiddag in Ruinen en vrijdagochtend in Meppel. De klussen zijn ter vervaging van ziekte, maar vaak wel voor langere tijd. Het bruto uurloon is € 10,96 (ook als je nog geen 21 jaar bent!). De reiskostenvergoeding is € 0,19 p/km.

Functie eisen

- Je bent woonachtig in Ruinen en Meppel;
- Je bent representatief;
- Je bent betrouwbaar;
- Je bent klantvriendelijk;
- Je vindt het leuk om bij mensen thuis te komen;
- Je bent in bezit van rijbewijs B en vervoer is een pre.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via