Medewerker reparatiewerkplaats

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 13 en € 15
  • Dienstverband Uitzendbasis
  • Standplaats Sneek

Over de functie

Hé medewerker reparatiewerkplaats! Sta jij open voor een nieuwe uitdaging? Dan zoeken wij jou. Ter versterking van het team zijn wij per direct op zoek naar een medewerker reparatiewerkplaats binnen de waterindustrie.


Als medewerker reparaties ziet jou dag er als volgt uit:
Allereerst demonteer en inspecteer je het onderdeel of product wat niet meer na behoeve functioneert. Vervolgens maak je hier een inspectierapport van die vervolgens aan de klant overhandigt wordt. Wanneer er een akkoord van de klant is ga jij als medewerker reparatiewerkplaats het nodigde materiaalpakket in de opslag verzamen om het onderdeel of product te hermonteren. Vervolgens test je het product of de fouten hersteld zijn. Het product is nu klaar om retour te gaan naar de klant en ook dit is een taak van jou. Jij zorgt er namelijk voor dat het gereed klare product verpakt wordt en laadt deze vervolgens in de vrachtwagen zodat het product gerepareerd terug kan naar de klant. Daarnaast voer je metingen uit op capaciteit en druk op de proefstand aan gerepareerde en nieuwe pompen.

Wat bieden wij jou?
Wij bieden jou een fulltime functie als medewerker reparatiewerkplaats in dagdienst. Je werktijden zijn van maandag tot en met donderdag van 07.30 uur tot 16.30 uur en vrijdag van 07.30 uur tot 15.15 uur. Verder bieden wij:
- Een markconform salaris gebaseerd op CAO metalektro naar functie, opleiding en ervaring
- Je hebt 25 vakantiedagen (op basis van 40 uur per week)
- Je ontvang een reiskostenvergoeding
- Je bouwt na 26 gewerkte weken pensioen op
- Bij goed bevallen neemt de opdrachtgever je in dienst.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever houdt zich al ruim 100 jaar dagelijks bezig met het aanbieden van probleemoplossingen in de waterindustrie. Hierbij moet gedacht worden aan waterzuiveringsinstallaties, pompinstallaties en waterbeheer. Zij ontwikkelen, produceren, onderhouden en repareren producten ten behoeve van watertechnologie.

Functie eisen

Wat moet jij hier voor kunnen?
- Jij kan tekeningen lezen en interpreteren
- In het bezit zijn van pompenkennis is een pré
- Je bent in het bezit van een MBO metaal niveau 3 of 4 opleiding
- Je hebt technisch inzicht voor het uitvoeren van de diverse bewerkingen en oog voor de juiste volgorde voor de montagevolgorde
- Jij kan goed omgaan met hand- en meetgereedschap zoals schroefmaat, voeler, meetklok etc.
- Je hebt een cursus elektrisch schakelen gedaan of hebt een opleiding afgrond binnen de meettechniek of montagetechniek
- Je bent in het bezit van een heftruck certificaat

Is bovenstaande vacature iets voor jou? Klik dan snel op de online sollicitatieknop en stuur je CV naar ons! Mocht je nog inhoudelijke vragen hebben over de vacature neem dan contact met Trynke op die bereikbaar is op: 058-2039010 of mail haar via leeuwarden@mf.nl.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via