Servicemonteur regio Noord Nederland (verbrandingsmotor)

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 16 en € 20
  • Dienstverband Vast
  • Standplaats Assen

Over de functie

In de weekenden en in je overige vrije uurtjes ben je te vinden in je garage te sleutelen aan je auto/motor. Dit is echt jouw passie en zou graag van deze hobby jouw baan willen maken!

's Morgens sta je op en stapt in je eigen servicebus. Je opent je laptop en ziet dat je eerste klant gepland staat in het mooie Noorden van Nederland. De eerste klus is het oplossen van een storing bij een agrarisch bedrijf, de klus daarop is het oplossen van een kleine motorstoring bij een grote warehouse. Jij werkt dagelijks aan de "Mercedessen" onder de heftrucks. Je vindt het super om problemen op te lossen aan verbrandingsmotoren, van kleine tot grote. Voordat je alleen op pad gaat, ga je met een collega mee die je wegwijs maakt.

Jij bent onze monteur, wanneer jij dagelijks op pad wilt en graag kleine en grote storingen kunt verhelpen. Jij bent nuchter, ondernemend en staat voor wat je zegt. Alleen werken, is waar jij je prettig bij voelt en je wilt graag dat elke werkdag anders is.

Wij bieden:
- Salaris rond de €19,00 bruto per uur, afhankelijk van jouw ervaring;
- Een zelfstandige baan;
- De beschikking over een eigen servicebus en de modernste gereedschap en middelen;
- Werken in een bedrijf waar jij jezelf continu kunt ontwikkelen.

Over het bedrijf

Onze klant is dé totaalaanbieder van interne logistieke oplossingen. De hef- en magazijntrucks voldoen aan de allerhoogste eisen. Ze behoren tot de top 3 van Nederland en hebben klanten in alle sectoren; van havenbedrijven tot aan warehouses. Het bedrijf telt in totaal 330 medewerkers en zit gevestigd op 3 vestigingen. Jij zal het team van 15 servicemonteurs versterken.

Functie eisen

Functie-eisen:
- Met voorkeur een afgeronde opleiding in elektrotechniek- of autotechniek;
- Ervaring in autotechniek, landbouwtechniek of soortgelijks;
- Fulltime beschikbaar;
- Klantvriendelijk;
- Zelfstandig;
- Handig.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via