Servicemonteur

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 11 en € 13
  • Dienstverband Vast
  • Standplaats Veendam

Over de functie

Past een afwisselende, technische functie bij jou? Heb jij een sterke maag en is fysiek zwaar werk voor jou geen probleem? Dan zoeken wij jou om dit varkentje te wassen!

Als servicemonteur verhelp je zelfstandig verstoppingen in de riolering, zowel bij particulieren als zakelijke klanten. Van je collega’s op kantoor krijg je de planning door en begin jij aan je route. Je komt op verschillende plekken, bij mensen thuis, woningcorporaties of bedrijfspanden. Elke keer staat je weer een nieuwe uitdaging te wachten, van ontstoppings- en reinigingswerkzaamheden, inspecties, het plegen van onderhoud tot aan het uitvoeren van kleine reparaties. Je moet het werk niet onderschatten, je werkt met zwaar gereedschap en soms lijken klussen makkelijker dan ze zijn. Maar jij geeft niet op! Het geeft jou een voldaan gevoel als je het probleem hebt verholpen. Daarnaast vind je het leuk om veel verschillende mensen te ontmoeten. Geen dag is hetzelfde en dit maakt deze functie zo afwisselend.

In deze rol heb je veel zelfstandigheid, je werkt bij een leuk, professioneel bedrijf met een informele sfeer. Jou wordt een salaris op basis van prestatie (met een garantieloon) geboden, een interne opleiding, kans op een vast dienstverband en een eigen bedrijfsbus.

Functie eisen

- VMBO werk- en denkniveau (richting techniek);
- In het bezit van rijbewijs B;
- Je bent stressbestendig, commercieel en dienstverlenend;
- Je bent flexibel en je staat open voor onregelmatige werktijden en weekenddiensten;
- Daarnaast ben jij erg gemotiveerd en leergierig.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via