Spuitgieter met ambitie regio Emmen

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 13 en € 17
  • Dienstverband Vast
  • Standplaats Emmen

Over de functie

Spuitgieter met ervaring.
Werkzaamheden: testen van nieuwe matrijzen voor spuitgietmachines
Salaris: in overleg
Bij goed bevallen zsm op contract
Ervaring benodigd

Ben jij een spuitgieter die op zoek is naar een nieuwe stap in je spuitgietcarriere? Dan hebben wij de perfecte vacature voor jou!
Onze opdrachtgever is op zoek naar een ervaren spuitgieter die zijn ervaring inzet om de beste matrijzen en spuitgietproducten te ontwikkelen! Ben je benieuwd wat dit betekent? Lees snel verder!

Voor onze internationaal georiënteerde opdrachtgever in Emmen, zijn we op zoek naar een ervaren spuitgieter. In dit geval werk je niet in het productieproces, maar ben je verantwoordelijk voor het testen en verbeteren van spuitgietmatrijzen. Jij bent dus dé schakel in de ontwikkeling van spuitgietmatrijzen.
Jij test de matrijzen en komt met verbetervoorstellen. Deze communiceer je met jouw collega’s op de afdeling engineering. Het is dus belangrijk dat je én een ervaren spuitgieter bent, maar ook graag en goed communiceert met andere afdelingen.

Het mooie van deze functie is het feit dat je sporadisch op servicebezoek bij klanten mag om te assisteren in de installatie van deze matrijzen. Wil jij een nieuwe stap in je werkervaring aangrijpen? Solliciteer dan direct of bel naar onze vestiging in Emmen: 0591-240001!


Functie eisen

- Jij hebt een MBO-opleiding;
- Jij hebt ervaring als spuitgiettechnicus;
- Jij wilt je ontwikkelen;
- Jij bent bereid incidenteel klanten te bezoeken.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via