Sales Engineer

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Opleidingsniveau MBO HBO HBO/WO
  • Dienstverband Vast
  • Standplaats Hoogezand

Over de functie

Voor een van onze grotere opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een Sales Engineer. Onze opdrachtgever zoekt specifiek een Sales Engineer die snapt dat de klant centraal staat-, iemand die inhoudelijk kennis heeft en helpt om de mooiste projecten door de (productie)organisatie heen te loodsen. Wij zoeken iemand die de kar trekt, houdt van uitdaging, gaat voor het onbekende en iemand die graag dingen op zijn eigen manier doet. Ben jij de gemotiveerde persoon die wij zoeken? Lees dan gauw verder.

Voornaamste werkzaamheden zullen bestaan uit:
- Vertalen van klantwens naar detailontwerp;
- Het zorgdragen voor een effectieve, efficiënte werkvoorbereiding;
- Het zorgdragen voor een duidelijke instructie, inrichting en tooling van de opdrachten, zodat de productie er goed mee uit de voeten kan;
- Het ondersteunen van de productie op de werkvloer bij problemen met de opdrachten;
- Het werken als projectleider aan de klantopdrachten en het begeleiden van deze opdrachten van A tot Z door de organisatie.

Bovenstaande betreft een functie voor 40 uur in de week, waarbij je in vaste dienst bij de opdrachtgever zal komen. Ben jij geïnteresseerd en gemotiveerd? Stuur dan jouw CV en motivatie naar ons, en wie weet tot snel!

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een innovatief bedrijf uit Kolham dat gespecialiseerd is in elektrotechnische ontwikkeling. Zij bedenken, ontwikkelen en produceren totaaloplossingen op het gebied van besturingstechniek en energie verdeelinrichtingen. De opdrachtgever werkt zeer nauw met de klant samen om specifieke oplossingen te kunnen creëren. Vanuit een professioneel opgezette, goed geoutilleerde huisvesting bedienen 70 vaste, enthousiaste medewerkers de klanten en opdrachtgevers op een efficiënte manier. In drukke tijden wordt er regelmatig opgeschaald naar 100 medewerkers door het inzetten van flexibel personeel!

Functie eisen

- Iemand die zelfstandig kan werken en zich verantwoordelijk voelt voor de doelstellingen van de afdeling;
- Iemand die oog heeft voor de kwaliteit van onze producten;
- Iemand die klantcontact heerlijk vindt. Uiteindelijk doe je het voor de klant en daarom streef je er naar om de klant zo goed mogelijk op de hoogte te houden.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via