Coördinator Inkooplogistiek regio Emmen

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Opleidingsniveau HBO
  • Dienstverband Uitzendbasis
  • Standplaats Emmen

Over de functie

Voor onze opdrachtgever, gespecialiseerd in inkoop en supply chain management met vestigingen over de hele wereld, zijn we op zoek naar een Coördinator inkooplogistiek. Als coördinator inkooplogistiek speel je de essentiële rol tussen verkoop-, inkoop, en expeditie processen met als doel dit werkveld te ontwikkelen en professionaliseren. De opdrachtgever verwacht groei, wat zal leiden tot een nieuw op te zetten team.

Je houdt je bezig met logistieke en administratieve handelingen en de bijbehorende correspondentie. Daarnaast ben je document controller, verantwoordelijk voor het beheer, registratie, distributie en archivering van alle documenten behorende bij het in- en verkoopproces. Denk hierbij aan: inspectierapporten, certificaten en exportdocumenten. Je bent het aanspreekpunt voor project- en productmanagers en samen met je collega’s van het commerciële team zul je tot het optimale resultaat komen.

Functie eisen

- Een afgeronde HBO-opleiding in de logistiek
- Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondelijk als schriftelijk
- Goede beheersing van de Engelse en Nederlandse taal in woord en geschrift
- Affiniteit met technische materialen is een pré
- Flexibel
- Teamplayer
- Gedreven

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via