Magazijnmedewerker

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 9 en € 11
  • Dienstverband Oproepkracht
  • Standplaats Kolham

Over de functie

Het magazijn waar we jouw hulp als magazijnmedewerker goed kunnen gebruiken werkt een jong en energiek team. Samen met het team ga jij containers lossen. Dagelijks komen er meerdere vrachtwagens met verzorgingsproducten en huishoudelijke artikelen binnen die handmatig uitgepakt moeten worden. De dozen met artikelen worden vanuit de container op een lopende band gelost die vervolgens op pallets gestapeld worden. Hier kunnen we jouw inspanning en kracht goed voor gebruiken. In de dozen zitten verschillende artikelen, de ene keer kan het zwaarder zijn dan de andere keer.

Beschikbaarheid
Als parttime magazijnmedewerker begin je op werkdagen om 7.00 uur. Afhankelijk van de drukte wordt bepaald op welke dagen en hoeveel uren je per dag werkt. Je ontvangt elke vrijdag een voorlopige planning die dagelijks wordt bevestigd. Uiteraard kun je hier zelf ook in bepalen wanneer je wilt werken.  

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is een sterk groeiende inkooporganisatie in de markt van persoonlijke verzorgingsproducten en huishoudelijke reinigingsproducten. Het bedrijf is zowel actief op de nationale als internationale markt. In het centrale warehouse in Hoogezand wordt een diversiteit aan producten op- en overgeslagen en is daarom het logistiek hart van de organisatie. Er is een gezellige werksfeer, vooral in de avonduren zijn er veel parttimers aan het werk.

Wat wij bieden

  • Het startsalaris is in overeenstemming met het minimumloon en maximaal € 9,54 bruto per uur
  • Een bijbaan voor langere periode en de mogelijkheid om fulltime te gaan werken 
  • Op basis van een fulltime dienstverband van 40 uur heb je recht op 25 vakantiedagen 
  • Na 26 gewerkte weken bouw je pensioen op

Functie eisen

Zolang jij ons de zekerheid kunt geven dat je flexibel inzetbaar bent van maandag t/m vrijdag en dat jij fysiek werk wilt en kunt doen ben je van harte welkom. Het is helemaal mooi meegenomen als je in de buurt van Hoogezand woont.

Een ideale bijbaan als je niet kunt stil zitten. Ga jij deze uitdaging aan? Dan kijken we uit naar je sollicitatie. Heb je nog inhoudelijke vragen over de vacature parttime bijbaan magazijnmedewerker in Hoogezand? Neem dan contact op met Lisa Werter via 0598-395601.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via