Parttime Orderpicker

  • Aantal uren per week 24 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 9 en € 11
  • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
  • Standplaats Kolham

Over de functie

Het magazijn waar we jouw hulp als parttime orderpicker goed kunnen gebruiken werkt een jong en energiek team. Samen met het team ga jij orders verzamelen. Je bent veel in beweging tijdens je werk en soms kan het fysiek ook best zwaar zijn. Je krijgt dus naast het salaris ook een goede conditie en sterke spieren. Een actieve parttime bijbaan die ideaal te combineren is met bijvoorbeeld een studie. Als orderpicker ben je in de avonduren aan het werk zodat je overdag genoeg tijd over hebt.

Beschikbaarheid 
Als parttime orderpicker kun je bij voorkeur twee of drie vaste avonden per week werken. Bij extreme drukte kan het ook wel eens voorkomen dat je op een zaterdag gevraagd wordt om te werken. De diensten zijn van 16.00 of 17.00 uur tot 22.00 uur. 

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is een sterk groeiende inkooporganisatie in de markt van persoonlijke verzorgingsproducten en huishoudelijke reinigingsproducten. Het bedrijf is zowel actief op de nationale als internationale markt. In het centrale warehouse in Hoogezand wordt een diversiteit aan producten op- en overgeslagen en is daarom het logistiek hart van de organisatie. Er is een gezellige werksfeer, vooral in de avonduren zijn er veel parttimers aan het werk.  

Wat wij bieden

  • Het salaris is in overeenstemming met het minimumloon en maximaal € 9,70 bruto per uur
  • Een bijbaan voor langere periode en de mogelijkheid om fulltime te gaan werken 
  • Op basis van een fulltime dienstverband van 40 uur heb je recht op 25 vakantiedagen 
  • Na 26 gewerkte weken bouw je pensioen op

Functie eisen

Zolang jij ons de zekerheid kunt geven dat je minimaal twee vaste avonden per week beschikbaar bent om te werken ben je van harte welkom. Het is helemaal mooi meegenomen als je al ervaring hebt opgedaan als orderpicker of magazijnmedewerker. Heb je die ervaring niet maar ben je gegarandeerd beschikbaar, ook dan nodigen we je uit om te solliciteren.

Heb je nog inhoudelijke vragen over de vacature parttime bijbaan orderpicker Kolham? Neem dan contact op met Lisa Werter via 0598-395601.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via