Magazijnmedewerk(st)er

  • Aantal uren per week 8 uur
  • Dienstverband Dagjeswerk
  • Standplaats Hoogezand

Over de functie

Ben jij op zoek naar een baan als magazijnmedewerker met doorgroei mogelijkheden en ben je het komende half jaar fulltime beschikbaar. Dan is MF Uitzendbureau op zoek naar jou.

Als magazijnmedewerker wordt je in eerste instantie ingezet bij het op- en overstappelen van inkomende vrachten. Naarmate je jezelf hebt bewezen kun je worden opgeleid tot orderpicker op een elektrische pompkar of ben je verantwoordelijk voor de in- of uitslag op de hef- of reachtruck.

Alvorens je de doorstroom maakt is het mogelijk (indien noodzakelijk) om via MF Uitzendbureau een benodigd certificaat te behalen.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een sterk groeiende inkooporganisatie in de markt van persoonlijke verzorgingsproducten en huishoudelijke reinigingsproducten. Het bedrijf is zowel actief op de nationale als internationale markt. In het centrale warehouse in Hoogezand word een diversiteit aan producten op- en overgeslagen en fungeert daardoor als het logistiek hart van de organisatie.

Functie eisen

-Afgerond middelbaar onderwijs (bij voorkeur VMBO TL of hoger)
-Fulltime beschikbaar voor het komende half jaar
-Bereid om overdag of in de avonden te werken
-Ervaring met het rijden op de pompkar/heftruck/reachttruck is een pré
-Woonachtig in de nabije omgeving van Hoogezand - Sappemeer (maximaal 15 km)

Reactie die niet voldoen aan boven gestelde, doelgroep, omschrijving en eisen worden niet in behandeling genomen.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via