Logistiek medewerker

  • Salarisindicatie Tussen € 11 en € 14
  • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
  • Standplaats Drachten

Over de functie

Wil jij graag aan het werk in een uitvoerende en uitdagende functie in de logistiek? Wij zijn namelijk op zoek naar een Logistiek medewerker met ervaring. Jij bent o.a. verantwoordelijk voor de goederen ontvangst, verzendklaar maken van orders en het magazijn netjes en geordend houden. 

Daarnaast wordt er aan jou gevraagd om mee te denken in het verbeteren en/of vernieuwen van de logistieke omgeving bij de opdrachtgever. Hierbij is het dus belangrijk dat jij al minimaal 2 á 3 jaar ervaring hebt in de logistiek, dat jij goed en duidelijk kan communiceren met je collega’s. Verder heb jij ook kennis en ervaring met voorraadbeheer en ook de zee, weg en luchttransport en de nodige documentatie wat hier bij hoort. 

De dagelijkse werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het laden en lossen van vrachtwagens, sorteren van goederen, verzendklaar maken van goederen, controle en tellingen, verplaatsen van goederen met een heftruck en het opruimen en netjes houden van het magazijn. Als logistiek Medewerker heb je dus dagelijks genoeg taken om uit te voeren. 


Over het bedrijf

Dit is een vacature ter inschrijving voor diverse opdrachtgevers waar wij mee samen werken. 

Wat wij bieden

Een fulltime aanstelling bij de opdrachtgever als Logistiek medewerker. Het salaris is passend bij de werkzaamheden, kennis en ervaring. De arbeidsvoorwaarden die gelden zijn opgesteld door de opdrachtgever.

Functie eisen

- Jij bent in het bezit van een geldig heftruckcertificaat
- Jij bent een ervaren heftruckchauffeur


Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via