Administratief medewerker

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 12 en € 15
  • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
  • Standplaats Drachten

Over de functie

Ben jij op zoek naar een administratieve baan, waarbij jij je dagelijks bezig houdt met o.a. de financiën van het bedrijf? Dan is dit misschien jouw kans op een nieuwe uitdaging. Jij bent bezig met controleren en ordenen van boekingsstukken, zoals facturen en bankschriften. Ook ben jij verantwoordelijk voor het correct inboeken van verschillende soorten orders voor diverse klanten. 

Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Drachten zijn wij op zoek naar een ervaren administratief medewerker. Beheers je de basis van de Engelse en Duitse taal en heb je enige ervaring en/of affiniteit met het inboeken en opstellen van facturen? Dan is deze functie wat voor jou! Over het bedrijf

Dit is een vacature ter inschrijving voor diverse opdrachtgevers waar wij mee samen werken.  

Wat wij bieden

Een fulltime aanstelling bij de opdrachtgever als Administratief Medewerker. Het salaris is passend bij de werkzaamheden, kennis en ervaring. De arbeidsvoorwaarden die gelden zijn opgesteld door de opdrachtgever.

Functie eisen

Wat vragen wij van jou:

- Jij bent communicatief vaardig en sterk
- Jij bent in het bezit van een MBO 4 diploma
- Jij hebt minimaal 3 jaar ervaring als Administratief medewerker
- Jij vindt het ook leuk om met het schrijven van teksten bezig te zijn

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via