Commercieel medewerker binnendienst regio Emmen

 • Aantal uren per week 40 uur
 • Salarisindicatie Tussen € 2300 en € 2900
 • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
 • Standplaats Emmen

Over de functie

Wil je actief bijdragen aan het verbeteren van het inkoopproces?  Beschik je onder andere over goede computer-, contactuele - en onderhandelingsvaardigheden? Ben je daarnaast zeer nauwkeurig, gedreven en een echte teamplayer? Dan is deze vacature je op het lijf geschreven.

Voor onze opdrachtgever in de regio Emmen, zijn we op zoek naar een ervaren commercieel medewerker. In deze functie ga jij aan de slag als commercieel medewerker binnendienst. Hierbij draag jij je steentje bij aan het inkoopproces en sta jij in contact met de klant én leveranciers. Jij vindt het leuk om te bellen met leveranciers uit bijvoorbeeld Emmen, Italië en Amerika. Hier zorg jij voor een goede relatie, de beste prijs en de beste levertijd.  In deze functie leer je steeds meer en meer over producten. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan producten als kleppen, motoren, grote boeien, maar ook keukenapparatuur en (onderdelen van) trucks.

Het mooie van deze functie is de afwisseling in werkzaamheden. Jij bent verantwoordelijk voor het proces van A tot Z. Dit doe je samen met je collega’s van je account. Het is dus belangrijk dat je communicatief vaardig bent, maar vooral goed kan samenwerken met je collega’s. 

Wanneer jij de juiste producten voor een goede prijs hebt aangeboden, is de kans groot dat deze offerte wordt omgezet in een order. Zodra je de order van de internationale klant ontvangt,  zorg jij dat het juiste product voor de beste prijs en levertijd wordt besteld. Vanaf hier bewaak jij de voortgang. Hierbij gebruik jij je communicatieve vaardigheden om de juiste producten op tijd in het magazijn te krijgen. Bij binnenkomst check jij samen met de magazijnmedewerkers of de producten juist zijn. Bij goedkeuring, verzorg jij de facturatie, maar licht jij ook de transporteur in en lever jij de juiste (transport)-documentatie aan. 

Over het bedrijf

De opdrachtgever is een internationaal georiënteerde organisatie ,met meerdere vestigingen verdeeld over meerdere continenten. Hierdoor heb je dus ook contact met je collega’s uit het buitenland. Binnen de organisatie is er ruimte voor verbetering, eigen input én doorgroeimogelijkheden. 


Wat wij bieden

 • Een contract bij de opdrachtgever
 • Een goed salaris
 • Ruimte voor doorgroeimogelijkheden

Functie eisen

 • Jij hebt een afgeronde HBO-opleiding
 • Jij hebt een goede beheersing van de Nederlandse én Engelse taal
 • Je hebt enkele jaren ervaring in een commerciële functie
 • Je bent administratief vaardig

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via