Commercieel medewerker binnendienst Groningen

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 1650 en € 2300
  • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
  • Standplaats Groningen

Over de functie

Op de afdeling Customer Service worden klanten bediend in heel Europa. Als commercieel medewerker binnendienst ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het complete orderproces, van het invoeren van de order tot facturatie. Je onderhoudt contact met de klanten over o.a. ons assortiment, prijzen, kortingen en levertijden waarbij jouw communicatieve vaardigheden en je dienstverlenende instelling goed tot zijn recht zullen komen.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever zit gevestigd in Groningen en is een internationaal bedrijf dat commercieel actief is in heel Europa. Zij zijn leverancier van bekende merknamen in de dierverzorgings- en agrarische branche. Zoals Gallagher (marktleider in de wereld op het gebied van elektrische afrasteringen), Birth Alarm en Farming Toys.

Wat wij bieden

Je kunt rekenen op een leuke, veelzijdige en afwisselende job met de nodige verantwoordelijkheid in een enthousiast team. De opdrachtgever biedt je marktconforme arbeidsvoorwaarden, waaronder een winstdelingsregeling en premievrij pensioen. Bovendien krijg je alle ruimte om je met opleidingen verder te ontwikkelen in je vak.  

Functie eisen

Je beschikt over ruime ervaring als commercieel binnendienst medewerker. Je kunt goed onder druk werken en werkt zeer gestructureerd. Je bent nuchter, praktisch en kritisch ingesteld.

  • Je hebt een MBO-4/ HBO  werk- en denkniveau
  • Naast Nederlands heb je een uitstekende beheersing van de Engelse en Duitse taal
  • Je hebt een proactieve houding
  • Je kunt goed zelfstandig en in teamverband functioneren

De taalvaardigheid is een harde eis, laat daarom duidelijk in je motivatiebrief zien waaruit jouw kennis/vaardigheid blijkt.


Herken jij jezelf in bovenstaande profiel en lijkt het je een leuke uitdaging? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren. Laat ons weten waarom juist jij de geschikte kandidaat bent voor deze functie. Je kan middels onderstaande sollicitatieknop reageren met je motivatiebrief en CV. 

Voor meer informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Freja Piersma, Salesmanager, tel. 050-3139003. 

De vacature sluit op maandag 15 juni 2020.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via