Servicemonteur riolering omgeving Hoogezand

  • Salarisindicatie Tussen € 12 en € 13
  • Dienstverband Oproepkracht
  • Standplaats Kolham

Over de functie

Hou jij van een uitdaging en afwisselend werk? En weet jij de beste service te bieden bij een verstopte riolering? Ben jij klantvriendelijk en streef jij naar een tevreden klant? Dan is de baan als fulltime service monteur misschien iets jou! Want jij rijd met trots rond in één van de bedrijfsauto's. Wellicht heb je niet de nodige ervaring maar ben jij wel ontzettend enthousiast? Dan komen wij alsnog graag met jou in contact.

Voor een opdrachtgever in de omgeving van Hoogezand zijn wij op zoek naar een representatieve servicemonteur voor het ontstoppen- vernieuwen van rioleringen. Tevens hou jij je bezig met het repareren van de riolering. De ene dag werk je voor een woningbouwvereniging en een andere dag werk bij een particuliere klant. Je gaat grotendeels zelfstandig aan het werk, maar bij het vernieuwen van de riolering werk je in teamverband. Hierbij is het van belang dat je goed kunt samenwerken en dat je beschikt over goede communicatieve vaardigheden.

Wij zoeken per direct een technische kandidaat die zelfstandig kan werken en ervaring heeft in de riolering. Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit en je beschikt over een geldig B-rijbewijs. 

Je komt te werken bij een dynamisch bedrijf, binnen een enthousiast en gedreven team. Je krijgt een leuke, afwisselende en zelfstandige functie met veel vrijheid. Het is binnen de organisatie mogelijk om je volop verder te ontwikkelen. We bieden je een aantrekkelijk salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. In eerste instantie betreft het een aanstelling voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is zowel regionaal als landelijk zeer bekend. Het is een erkend en professionele rioleringsbedrijf met een eigen wagenpark van maar liefs 12 auto's. Doordat het bedrijf zich volledig heeft gespecialiseerd in de rioleren, werken ze met het nieuwste apparatuur denk hierbij aan een hogedrukspuit tot inspectiecamera's. 

Het werkgebied waar onze opdrachtgever voornamelijk werkt is o,a. Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel. Tevens kun je her in der in Brabant een bedrijfsauto tegenkomen. 

Wat wij bieden

•    Afwisselende en uitdagende werkzaamheden;
•    25 vakantiedagen op jaarbasis (o.b.v. 40 uur werken per week);
•    Pensioen opbouw na 26 gewerkte weken;
•    Opbouw van 8,33% vakantiegeld.

Dus, is het voor jou telkens weer een uitdaging de klant de beste service te bieden. En wil jij een zelfstandige en afwisselende functie? Reageer dan snel!


Functie eisen

•    Werkervaring met rioolreinigen gewenst;
•    flexibiliteit (geen 9-5 mentaliteit ,dit i.v.m. periodiek meedraaien in het                                consignatiedienst rooster;
•    In het bezit zijn van Rijbewijs B;
•    VCA diploma is een pré;
•    Klantgerichte oplossingsgerichte instelling.

Dus, is het voor jou telkens weer een uitdaging de klant de beste service te bieden. En wil jij een zelfstandige en afwisselende functie? Reageer dan snel! Mocht je toch nog vragen hebben dan mag je ons altijd bellen of mailen. We zijn te bereiken op het volgende telefoonnummer 0598-395 601 of via Hoogezand@mf.nl.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via