Productiemedewerker Groningen

 • Aantal uren per week 40 uur
 • Salarisindicatie Tussen € 1750 en € 2150
 • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
 • Standplaats Groningen

Over de functie

Ben jij op zoek naar een nieuwe richting in je loopbaan? Een functie waarin jij inhoudelijk wordt uitgedaagd, maar ook lekker bezig bent en je ding kunt doen? Wij zijn op zoek naar een harde werker om het team te komen versterken. Je bent erg welkom als je al wat ervaring hebt in een drukkerij, boekbinderij of met andere productiewerkzaamheden, maar ook enthousiaste nieuwelingen in het vak zijn welkom. De ervaren krachten leren je graag alle kneepjes van het vak.

Voordat klanten hun fotoboek binnenkrijgen gaat daar een heel proces aan vooraf: het benodigde papier wordt geprint, gelamineerd en gesneden. De stapels papier worden in de volgende hal verder verwerkt tot dagproducten, binnenwerken of covers, waarna ze in de stappen daarna worden afgewerkt tot eindproduct. Maar wat ons betreft zijn de producten dan nog niet klaar voor verzending! Eerst wil dit bedrijf 100% zeker weten dat de producten van perfecte kwaliteit zijn zodat de klant 100% tevreden is. Hier zijn de medewerkers op de kwaliteitscontrole verantwoordelijk voor. Pas als elk product is goedgekeurd pakken zij het in en wordt het verstuurd.

Als medewerker in de productie, afwerking of kwaliteitscontrole ben je dus bezig met allerlei werkzaamheden rondom het afwerken van de fotoboeken en andere producten die zij maken. Je werkt mee van begin tot einde: snijden, het maken van omslagen, het werken met lijmmachines en het inhangen van boeken zijn enkele taken die je kunt gaan uitvoeren. Maar als je ergens in uitblinkt kun je je ook specialiseren op een bepaalde taak of machine. Je zult dus komen te werken in een leuke, afwisselende productieomgeving waar hard gewerkt wordt om de producten op tijd, met perfecte kwaliteit de deur uit te krijgen. Ook neem jij verantwoordelijkheid voor je eigen werk en ondersteun jij je collega’s in het maken van deze mooie producten. Hard werken en resultaat zien, dat is wat jij wilt!

Wij zoeken binnen dit proces nog enthousiaste medewerkers. Op welke plek je komt te staan, staat nog open en is afhankelijk van jouw eigen inbreng en interesses. Word jij nou enthousiast van dit proces en kan jij niet wachten om een steentje hieraan bij te dragen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Over het bedrijf

Dit bedrijf in Groningen levert sinds 2008 alles op het gebied van foto-herinneringen, van fotoalbums tot innovatieve wanddecoratie. En dit gaat goed, want ze groeien als kool! Om deze reden verwelkomen ze maandelijks honderden nieuwe klanten en zien ze hun vaste klanten bijna altijd terug. Dit heeft onder andere te maken met de kwaliteit van hun producten en de snelle levering. 

Wat wij bieden

Het is een informele, resultaatgerichte organisatie met korte lijnen. Ze werken hard, maar vinden het ook belangrijk om plezier te maken en dit is een van de redenen dat collega’s hier graag werken. Daarnaast groeien ze snel, dus ze zijn constant bezig met innoveren, nieuwe producten introduceren en hun grenzen verleggen! Naast een leuke werkomgeving krijg jij:

 • Een leuk salaris;
 • Vrijheid;
 • Vrolijke collega’s waar je zelf nog vrolijker van wordt;
 • En als je jezelf onmisbaar hebt gemaakt, mag je natuurlijk langer bij ons blijven!

Ze geven jou een passend salaris, reiskostenvergoeding en zorgen voor jou als medewerker. Verder kan jij 30 – 40 uur per week bij hun werken, met uitzicht op een langere aanstelling.

Functie eisen

Ze zijn ontzettend aan het groeien en daar kunnen ze jouw talent bij gebruiken. Hun doel als organisatie is om perfecte producten, zo snel mogelijk bij de klanten te krijgen. Jij brengt graag jouw essentiële bijdrage aan dit eindproduct.

 • Jij schrikt niet van wat targets of feedback; sterker nog, daar ga je juist ontzettend goed op
 • Om 17:00 nog niet klaar? Dan ga jij vanzelfsprekend door totdat de klus geklaard is
 • Jij kunt goed het overzicht bewaren in veel en grote orders; alles moet immers goed terecht komen bij de klant
 • Enige ervaring in grafische werkzaamheden zou fijn zijn, maar ben je vers-van-de-pers, blaas ons dan omver met jouw persoonlijkheid.

Wat heb jij in huis?

 • Je kan snel en precies werken
 • Je vindt het niet erg om ochtend en avonddiensten te draaien
 • Je denkt mee en je denkt in oplossingen

Geïnteresseerd? Reageer dan via onderstaande sollicitatiebutton. Heb je nog vragen? Bel dan met Maaike op: 050-3139003.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via