Productiemedewerker beton Drachten

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 11 en € 13
  • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
  • Standplaats Drachten

Over de functie

Fulltime werk, in de dagdienst, in Drachten; een productiemedewerker beton voor Kijlstra! Geïnteresseerd? Lees dan snel verder, want dan zoeken wij jou! 

Voor Kijlstra zoeken wij per direct een productiemedewerker beton. Kijlstra heeft verschillende afdelingen. Op één van de afdelingen worden betonnen putten gemaakt in verschillende soorten en maten. Door middel van verschillende mallen waar het beton in gegoten wordt. Als productiemedewerker ben jij onder andere verantwoordelijk voor het schoonmaken en het klaarmaken van de mallen. Denk hierbij aan werkzaamheden als het uitbikken van beton uit deze mallen, maar ook aan het oliën ervan. Het betreft een fulltime functie in de dagdienst, je werkt van maandag t/m vrijdag en de werktijden zijn van: 07.00 tot 16.00 uur.  

Over het bedrijf

Kijlstra Riolering is in Nederland marktleider op het gebied van complete rioleringssystemen van beton, zoals buizen, putten, duikers, uitstroombakken, stuwen en speciale bouwwerken. De afdeling waar de putten gemaakt worden is een grote afdeling, er heerst een informele sfeer en er wordt gewerkt in de dagdienst. Kijlstra is een onderdeel van het familiebedrijf Bouw & Infra Vermeulen. BIV bestaat uit een zestal productie- en handelsbedrijven m.n. actief in de infrastructuur. Het hoofdkantoor van Kijlstra staat in Drachten, waar tevens de productielocatie is gevestigd en er is een verkoopkantoor in Vianen. De productielocatie in Drachten beschikt over een eigen kade voor de aanvoer van grondstoffen.

Wat wij bieden

  • een bruto uurloon van € 11,94
  • een reiskostenvergoeding van maximaal € 6,00 per dag
  • 25 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband

Functie eisen

  • je bent per direct en fulltime beschikbaar
  • je bent fysiek in orde en hebt dus geen lichamelijke klachten

Interesse? Solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton of neem contact op met Gerda via: 0512 - 542 742.  

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via