Orderpicker

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 12 en € 14
  • Dienstverband Tijdelijk
  • Standplaats Leeuwarden

Over de functie

Voor Royal De Boer Stalinrichtingen in Leeuwarden zijn wij per augustus op zoek naar een Orderpicker. Het betreft fulltime werk in dagdienst. Eventueel kan bij toenemende drukte overgeschakeld worden naar een 2-ploegendienst. Het werk is voor langere duur.

Als Orderpicker houd je je bezig met het bij elkaar zoeken van onderdelen, halffabrikaten of gereed product volgens bon en handscanner. Door middel van het gebruik van heftrucks en reachtrucks haal je de producten uit de stellingen en zet je deze vervolgens klaar voor verzending of productie. Hierbij is het van belang dat je secuur bent, je zelfverzekerd voelt op de heftruck en je goed kunt samenwerken met je collega's.

Het loon is € 13,76 bruto per uur. Eventueel in ploegendienst komt hier nog 18,5% ploegentoeslag bij voor alle uren die je werkt. Er wordt een reiskostenvergoeding betaald van 0,19 ct per kilometer.

Functie eisen

- je hebt bij voorkeur ervaring als orderpicker

- je bent in het bezit van geldig heftruckcertificaat en reachtruckcertificaat

- je bent fulltime en voor langere tijd beschikbaar

- je bent gemotiveerd, ziet het werk liggen en werkt graag samen met collega's

Ben jij beschikbaar voor deze leuke vacature? Stuur dan je cv naar ons toe of kom bij ons binnen wandelen!

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via