Vakantiekrachten Dunlop week 31 en 32

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 12 en € 13
  • Dienstverband Vakantiewerk
  • Standplaats Drachten

Over de functie

Voor Dunlop Conveyor Belting zoeken wij vakantiekrachten voor het schoonmaken van de machines. De periode is week 31 en 32: vanaf maandag 27 juli t/m vrijdag 7 augustus.

In deze weken staat de productie van de fabriek stil. Je gaat in groepjes van drie of vier mensen alle machines schoonmaken. Alle machines worden uit elkaar gehaald en alle onderdelen worden schoongemaakt. Je hebt na het werk de mogelijkheid om hier te douchen. Het betreft fulltime werk, in de dagdienst, voor twee weken, van maandag t/m vrijdag en de werktijden zijn van 07.30 uur tot 16.15 uur. 

Over het bedrijf

Het betreft vakantiewerk bij Dunlop Conveyor Belting. Dunlop houdt zich bezig met de ontwikkeling, fabricage en verkoop van rubber transportbanden, voeringen van brandslangen en aanverwante producten. De producten worden grotendeels geëxporteerd naar afnemers in Europa en in toenemende mate ook daarbuiten.

Wat wij bieden

Wij zoeken totaal twintig vakantiekrachten, dus het is mogelijk om je samen met je vrienden aan te melden. Verder bieden wij een bruto uurloon van € 12,56. 

Functie eisen

  • je bent in week 31 en 32 fulltime beschikbaar 
  • je bent minimaal 18 jaar
  • je bent niet bang om vies te worden

Interesse? Solliciteer dan vóór 20 juli via de online sollicitatiebutton. Heb je vragen? Neem dan contact op met Gerda via telefoonnummer: 0512 - 542 742.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via