Assemblagemedewerker fulltime Drachten

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 12 en € 15
  • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
  • Standplaats Drachten

Over de functie

Een afwisselende, veelzijdige, maar ook verantwoordelijke functie; assemblagemedewerker bij Variass. Als assemblagemedewerker houd jij je voornamelijk bezig met het assembleren en testen van mechanische, elektronische en/of mechatronische modules en eindproducten. Je ondersteunt indien nodig de werkvoorbereider bij het maken van werkinstructies en/of keurprocedures. 

Wij zoeken een assemblagemedewerker met affiniteit en ervaring in de elektronica, mechanica en mechatronica. Je beschikt over een Mbo diploma (niveau 4) en bent instaat om zelfstandig vanaf tekeningen en vanuit instructieboeken te werken. Ook heb je enige kennis van de Engelse taal, ben je in staat om problemen te signaleren en weet je snel te schakelen tussen de diverse opdrachten. 

Over het bedrijf

Variass Group is een system supplier, gevestigd in Veendam en Drachten en bestaat uit een viertal bedrijven die ieder hun eigen specialisme hebben. Variass is actief in de medische, defensie & security en industriële markt. We ontwerpen en produceren voor deze markten een groot scala aan producten voor verschillende klanten. Onderwerpen die daarbij een belangrijke rol spelen zijn: röntgen- en sensortechnologie, mechatronica, elektronica, engineering, logistiek, geautomatiseerde testsystemen, CE-richtlijnen, maakbaarheid & industrialisatie, Value engineering en Lifecycle management.  

Wat wij bieden

Wij bieden jou een afwisselende functie binnen een omgeving welke gericht is op samenwerking en dynamiek. Daarnaast krijg je de kans je te ontwikkelen in de assemblage van verschillende hightech producten. Het betreft een fulltime functie; van maandag t/m donderdag werk je van 07.30 uur tot 17.00 uur en op vrijdag van 07.30 uur tot 14.15 uur. Je bruto uurloon wordt ingeschaald volgens de cao Metaal en Techniek.

Functie eisen

  • je beschikt over Mbo niveau 4
  • je beschikt over technisch inzicht
  • je kunt Engels lezen

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan snel via de sollicitatiebutton voor 15 januari. Heb je nog vragen? Bel dan 0512 - 542 742 en vraag naar Sytske.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via