Inpakmedewerker Heerenveen

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 10 en € 11
  • Dienstverband Tijdelijk
  • Standplaats Heerenveen

Over de functie

Jij bent een productiemedewerker woonachtig in - of in de omgeving van Heerenveen die per direct beschikbaar is. Het is een tijdelijke functie waarbij je van maandag tot en met donderdag flexibel kan werken van 16.00 uur tot 22.00 uur. Het project duurt tot in ieder geval eind november waardoor je aardig wat uurtjes kan werken. 

Studeer je nog of ben je op zoek naar een parttime functie? Dan is deze tijdelijke functie wellicht wat voor jou! Door de werktijden is de baan goed te combineren met andere activiteiten overdag.

Voor onze klant Caparis Foodpack in Heerenveen zijn wij per direct op zoek naar productiemedewerkers. Als productiemedewerker zit of sta jij bij de lopende band en ben jij verantwoordelijk voor het draaien van doppen op de koffiepotten. Samen met een gemotiveerd en gezellig team houd jij je hiermee bezig. Het werk is van maandag t/m donderdag van 16.00 tot 22.00 uur. 

Over het bedrijf

Foodpack is een onderdeel van Caparis N.V. en Caparis coacht mensen met afstand tot de arbeidsmarkt naar een werkplek. Foodpack houdt zich bezig met het verpakken van allerlei foodproducten.

Wat wij bieden

     Een bruto uurloon van € 10,77 (vanaf 21 jaar);
     Werkkleding van Caparis;
     Een reiskostenvergoeding van € 0,10 per kilometer (max. € 6,00 per dag);
     Een fulltime of parttime functie afhankelijk van jouw wensen.


Functie eisen

     Je kunt goed en efficiënt (samen)werken;
     Je bent per direct beschikbaar;
     Je studeert nog en bent op zoek naar een bijbaan of zoekt een parttime baan;
     Je bent woonachtig in (de omgeving van) Heerenveen;
     Je houdt je aan de veiligheidsvoorschriften van het RIVM.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via