Eerste autotechnicus

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 12 en € 15
  • Dienstverband Tijdelijk
  • Standplaats Leeuwarden

Over de functie

Auto’s, je kan ze wel dromen. Jouw interesse gaat tot de details onder de motorkap, dashboard en overige plekken in de auto. Jij bent een ervaren persoon in het repareren, onderhouden en diagnosticeren van voertuigen. Niet alleen met de dopsleutels in de hand, maar nu deze dagen ook juist met de nieuwste technologieën zoals de Vehicle Health Check waarmee je nieuwe systemen monteert en demonteert. Al met al een ervaren eerste autotechnicus. Wij willen jou een dienst verlenen om bij een mooi bedrijf aan de slag te gaan.

Na een goed overleg in de ochtend weet je wat de dag ervoor is afgehandeld, binnengekomen en wat er deze dag binnen kan komen. Aan de hand van lijsten ga je met opdrachten aan de slag. Je zet de desbetreffende auto klaar voor een onderhoudsbeurt. Eerst observeer je de auto om op het oog ziende mankementen te constateren. Met behulp van de huidige technologieën ga je opzoek naar gebreken. Zo weet je hoe je een auto uitleest en de kennis hebt om de diagnose te verhelpen wat een tevreden klant met zich meebrengt. Door jouw ervaring in het vervangen van mechanische en elektrische onderdelen brengt dit geen geheimen met zich mee.

In deze verantwoordelijke functie zorg jij ervoor dat auto-eigenaren met een veilig gevoel de weg opgaan. Dit doe je met een servicegerichte en professionele instelling. 


Wat wij bieden

Je komt te werken in fulltime dienstverband waar je rooster van maandag tot en met zaterdag wordt ingedeeld. Jouw bruto uurloon zal op basis van jouw leeftijd en ervaring conform CAO worden bepaald.

Functie eisen

Je bent in bezit van een diploma 1ste autotechnicus
Je bent in bezit van een diploma APK Keurmeester
Je bent in bezit van een geldig rijbewijs B
Je bent collegiaal ingesteld


Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via