Operator Dagdienst Drachten

  • Salarisindicatie Tussen € 12 en € 14
  • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
  • Standplaats Drachten

Over de functie

Werken als operator in de dagdienst bij een groot internationaal bedrijf in Drachten, dat klinkt voor jou heel interessant. Heb je nog geen ervaring, maar wil je het wel graag leren? Ook dan zoeken wij jou!

Als operator stel je de machines zo in dat het proces optimaal zijn ding doet. Toch zit er wel eens een kleine kink in de kabel. Als operator zie jij het oplossen van storingen als een uitdaging. Dus wat er ook aan de hand is, jij zorgt ervoor dat de machine zo snel mogelijk weer door draait!

De fabriek bestaat uit twee delen; aan de ene kant van de fabriek wordt hard gewerkt om rubberen transportbanden te maken en mochten klanten nog specifieke wensen hebben aan het product, dan wordt aan de andere kant van de fabriek het product aangepast en gereed gemaakt voor verzending naar de klant.
Dit deel van de fabriek, de afwerkfase van de rubberbanden, is waar jij als operator in de dagdienst aan de slag gaat. Als (aankomend) operator leer jij de specifieke machines te bedienen en in te stellen? Heb jij nog geen ervaring als operator, maar wil je het wel graag leren? Dan komen we ook graag met jou in contact!

Deze vacature betreft een fulltime functie in de dagdienst bij Dunlop Conveyor Belting in Drachten. Zij produceren rubber transportbanden en aanverwante artikelen die hun weg vinden naar klanten over de hele wereld.
De werktijden zijn van 7:30 uur tot 16:15 uur van maandag tot en met vrijdag.

Over het bedrijf

Dunlop houdt zich bezig met de ontwikkeling, fabricage en verkoop van rubber transportbanden, voeringen van brandslangen en aanverwante producten. De producten worden grotendeels geëxporteerd naar afnemers in Europa en in toenemende mate ook daarbuiten. Het bedrijf beschikt over eigen verkoopkantoren in verschillende landen.

Wat wij bieden

  • Een bruto uurloon vanaf € 12,56 (afhankelijk van leeftijd en ervaring);
  • Werkkleding van Dunlop;
  • Reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer (max. 60 km. retour).

Functie eisen

  • Je hebt een afgerond Mbo 3 opleiding;
  • Je woont in - of omgeving van Drachten;
  • Je bent fulltime beschikbaar.

Heb je interesse? Reageer dan doormiddel van onderstaande sollicitatiebutton voor 14 november. Heb je nog vragen en wil je meer informatie? Bel dan 0512 - 542 742 en vraag naar Gerda.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via