Logistiek medewerker Veendam

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 11 en € 12
  • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
  • Standplaats Veendam

Over de functie

Voor een internationaal productiebedrijf dat inmiddels 120 jaar bestaat, zoeken wij een logistiek medewerker. De bekende Groningse nuchtere mentaliteit heerst op alle afdelingen van deze locatie in Veendam. Met verschillende optimalisatieprojecten houdt het bedrijf haar medewerkers betrokken en gemotiveerd. Ook op de logistieke afdeling worden de werkprocessen geoptimaliseerd. Zo moet bijvoorbeeld het magazijn opnieuw georganiseerd worden. Om dit te realiseren zoeken zij daarom een logistiek medewerker.

In de functie van logistiek medewerker heb je de verantwoordelijkheid over alle binnenkomende goederen. Je houdt in de gaten of van alle grondstoffen genoeg voorraad is, je gaat laden en lossen door te rijden op een hef- en reachtruck. Ook zul jij werkzaam zijn als orderpicker. Je zorgt voor de juiste producten op de juiste afdeling en meet de grondstoffen ook af, zodat de productie direct door kan met de werkzaamheden. Daarnaast werk je mee aan de herinrichting van het magazijn. Je bent er daarom niet vies van om je werkplek netjes en schoon te houden. Het werk vindt plaats in een chemische fabriek, jij hebt een sterke maag, dus voor jou is dit geen probleem. De lucht is niet schadelijk voor je gezondheid, maar je moet er wel tegen kunnen.

Over het bedrijf

Het bedrijf is een marktleider in Europa op het gebied van industriële wassen, lijmen en dispersies. Zij leveren wereldwijd aan klanten in diverse branches: van de foodindustrie, automotive industrie tot aan de cosmetica industrie.

Wat wij bieden

Jouw nieuwe fulltime baan begint op uitzendbasis, wanneer het van beide kanten goed bevalt, is op den duur, de mogelijkheid tot overname door het bedrijf. Jouw uurloon zal afhankelijk van je leeftijd en ervaring €12,06 bruto per uur zijn. Daarnaast ontvang je een reiskostenvergoeding van € 0,16 per kilometer met een maximum van € 8,- netto per dag.

Functie eisen

  • Je bent in het bezit van een geldig hef- en reachtruck certificaat;
  • Je hebt recente ervaring op de hef- en reachtruck;
  • Jouw werkethiek kenmerkt zich met de volgende woorden: betrouwbaar, collegiaal, pro-actief en flexibel.

Wil jij aan de slag als logistiek medewerker? Solliciteer dan via de sollicitatieknop. Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via