Commercieel medewerker binnendienst Veendam

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 2000 en € 3500
  • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
  • Standplaats Veendam

Over de functie

Als verkoper binnendienst maak je voor het sales team offertes en calculaties van de producten die ontwikkeld en geproduceerd worden voor klanten. Deze zijn voornamelijk op het gebied van elektronica. Je ondersteunt, informeert en adviseert de accountmanagers, onderhoudt  klantcontacten en legt alles op de juiste manier vast in het verkoopsysteem. Door de platte organisatie en korte lijnen spreek je dagelijks voor collega's van verschillende afdelingen. Je gaan aan de slag in een team van 6 personen met uiteenlopende ervaring. 

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een zogenaamde "system supplier" en bestaat uit 4 bedrijven die ieder hun eigen specialisme hebben. Zo zijn ze actief  in de medische, defensie & security en industriële markt. Ze ontwerpen en produceren voor deze markten een groot scala aan producten met onderwerpen zoals bijvoorbeeld röntgen- en sensortechnologie, mechatronica, elektronica, engineering, logistiek geautomatiseerde testsystemen en nog veel meer. Onze opdrachtgever is een High Tech bedrijf met veel ruimte voor innovatie en ontwikkeling. Er is onder andere een eigen Academy waarin professionals worden opgeleid en bijgeschoold. Op de vestigingen in Veendam en Drachten zijn 125 medewerkers werkzaam. 

Wat wij bieden

Onze opdrachtgever biedt een leuke en afwisselende functie binnen een omgeving die gericht is op samenwerking, innovatie en dynamiek. Daarbij hoort uiteraard een goed pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden met voldoende ontwikkelingsmogelijkheden, binnen een vast dienstverband. 

Functie eisen

Als verkoper binnendienst ben je commercieel ingesteld, administratief goed onderlegd, enthousiast, zelfstandig en daadkrachtig. Je hebt een goede kennis van elektronica en meerder jaren ervaring op het gebied van sales. Je weet op een tactische manier met de interne organisatie en klanten te communiceren. Van nature ben je flexibel, oplossingsgericht en werk je proactief aan verbeteringen. Zowel intern als extern weet je gemakkelijk contacten te leggen en te onderhouden. 

Profiel:

* je beschikt over HBO werk- en denkniveau

* je bent een kei in het onderhouden van een relatienetwerk

* je bent rekenkundig goed onderlegd

* je hebt interesse in en/of kennis van (elektro) techniek, bijvoorbeeld door een technische opleiding

* je bent fulltime beschikbaar

* je hebt goede communicatieve vaardigheden en beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed

* je bent gedreven en daadkrachtig

* je kunt zelfstandig, maar ook in teamverband werken

* je bent breed inzetbaar, helpt anderen graag en staat open voor verandering

* ervaring in een soortgelijke functie is een pré


Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via