Intercedent Hoogeveen

 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau HBO
 • Dienstverband Vast
 • Standplaats Hoogeveen

Over de functie

Je kunt natuurlijk met vrienden sporten of aan de borrel gaan. Wat je ook kunt doen is je signature plaatsen onder het contract van je nieuwe baan als intercedent in Hoogeveen. Omdat jij kansen in de markt signaleert. Omdat jij geniale wervingscampagnes weet op te tuigen. Bij MF Uitzendbureau kun je deze talenten laten schitteren. Het enige wat we nodig hebben is jouw signature, eerst op je contract en vervolgens tijdens jouw functie als intercedent bij MF Hoogeveen. Neem jij plaats?

Als intercedent bij MF Hoogeveen heb je een veelzijdige en afwisselende baan. Het ene moment ben je een kandidaat aan het inschrijven, het andere moment belt een opdrachtgever die met spoed 4 nieuwe medewerkers nodig heeft. Je schakelt regelmatig tussen je rol als recruiter, werkgever en relatiebeheerder. Bovendien heb je met verschillende klanten, contactpersonen en kandidaten te maken die allemaal om een andere, persoonlijke benadering vragen. En juist dat maakt dat je werk zo boeiend is.

Vanuit de verschillende rollen zijn je belangrijkste verantwoordelijkheden:

 • Werven van kandidaten via verschillende (online) kanalen, zoals jobboards en social media en via wervingscampagnes die je zelf bedenkt en uitvoert.
 • Voeren van sollicitatiegesprekken met kandidaten om ze zo goed te leren kennen, zodat je de juiste kandidaat weet te vinden voor de vacature óf de juiste opdrachtgever voor de kandidaat.
 • Begeleiden van uitzendkrachten, onder andere door het voeren van functionerings- en scholingsgesprekken.
 • Onderhouden van contacten met bestaande opdrachtgevers, zowel telefonisch als persoonlijk. Je bent oprecht betrokken en geïnteresseerd, begrijpt wat ze bezighoudt en weet wat ze van ons verwachten. Je bezoekt je klanten voor nadere kennismaking, evaluatiegesprekken en werkplekbezoeken.
 • Binnenhalen van nieuwe klanten en opdrachten. Je bent gedreven om resultaten te behalen dus zie jij een kans in de markt dan benut jij deze. Je vertegenwoordigt MF en maakt dat opdrachtgevers graag zaken met MF willen doen.
 • Zorgen voor een correcte administratieve afhandeling. Opstellen arbeidscontracten, bijhouden personele gegevens en verlonen van gewerkte uren.

Over het bedrijf

Je komt te werken bij één van de grootste regionale intermediairs van Noord-Nederland. Bij MF Uitzendbureau kun je rekenen op een baan met veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Er is volop ruimte voor eigen initiatief, pro-activiteit en persoonlijke ontwikkeling. Onze cultuur is te omschrijven als informeel, nuchter en persoonlijk. Dankzij onze platte organisatie is de sfeer collegiaal en familiair. Je kunt bij iedereen terecht en de deur staat altijd voor je open. Wij bieden een open werkomgeving, waar je prettig samenwerkt met collega’s, met plezier naar je werkt gaat en samen zorgt voor tevreden klanten en kandidaten.

Wat wij bieden

We bieden een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden. Een collectieve pensioenregeling, winstuitkering en een gloednieuw kantoor middenin Hoogeveen. Om deze klus te klaren willen we graag dat je 40 uur bij ons komt werken.

Daarnaast bieden we je:

 • een salaris tussen de € 2.001,- en € 3.078,- afhankelijk van jouw ervaring
 • 25 vakantiedagen en 13 ATV-dagen (in vrije tijd of in salaris)
 • een intern trainingsprogramma bij de start
 • een actieve personeelsvereniging

Functie eisen

Jij bent net zo veelzijdig als de functie van intercedent zelf: creatief, resultaatgericht, overtuigend, flexibel, stressbestendig en een echte doorzetter. Hier voeg je aan toe:

 • HBO werk- en denkniveau
 • Minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie, bijvoorbeeld: recruiter, consultant of accountmanager
 • Ervaring in de uitzendbranche is geen harde eis, wel mooi meegenomen

Tijd om te ondernemen!
Met een ondernemende houding kom je bij MF Uitzendbureau het verst. Mensen die kansen signaleren en deze verzilveren, passen dan ook het beste bij ons. Ben jij die intercedent? Laat het ons zien en solliciteer direct! Je mag je sollicitatie richten aan Henriette Arends en versturen naar: personeelkwaliteit@mfgroep.nl.

Heb je toch nog inhoudelijke vragen over deze functie? Neem dan contact op met Henriette Arends via telefoonnummer 0528-218 010.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via