Commercieel administratief medewerker binnendienst

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Opleidingsniveau MBO
  • Dienstverband Vast
  • Standplaats Groningen

Over de functie

Voor onze opdrachtgever zijn wij per direct op zoek naar een commercieel medewerker binnendienst met relevante werkervaring in de projectmeubelbranche.
Voor deze unieke job zijn we op zoek naar iemand met minimaal MBO/HBO werk- en denkniveau.
Je krijgt de kans om deel uit te maken van een enthousiast en gedreven team in een dynamische en succesvolle organisatie.
Hierin ben je verantwoordelijk voor:

- Het samenstellen van offertes en de uitvoering van inrichtingsprojecten.
- Als commercieel medewerker binnendienst ben je in staat om zelfstandig offertes te maken, de uitvoering nauwgezet te coördineren en te ondersteunen en weet je ook bij veranderende omstandigheden het project succesvol af te ronden.
- Verder heb jij kennis van en ervaring met procesmatig en intergraal (samen)werken, heb je technisch inzicht en ben je cijfermatig goed onderlegd.
- Je bent handig in het werken met Office365 (met name Excel, Word en Outlook) en met Exact, je bent klantgericht, beschikt over uitstekende planningsvaardigheden, bent collegiaal, stressbestendig, flexibel, commercieel en denkt in oplossingen.
- Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal (in woord en geschrift) en je kunt je goed verstaanbaar maken in de Engelse en Duitse taal. Je hebt geen 8 tot 5 mentaliteit en ziet problemen als uitdagingen.

Je kunt rekenen op ondersteuning om jou nog beter te maken en het beste uit jezelf te halen.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een veelzijdige projectinrichter en is gespecialiseerd in de inrichting van nieuwbouw- en verbouwprojecten. Ons team bestaat uit een mooie mix van specialismen, van interieurarchitect tot commercieel- en projectadviseurs. Samen werken wij graag aan oplossingen op het gebied van dynamische werkomgevingen en creatieve inrichtingsconcepten.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via