Verkoop medewerker binnendienst

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 2500 en € 2500
  • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
  • Standplaats Smilde

Over de functie

Een plek voor een goede kantoor medewerker in een hechte groep collega’s met kans op vast dienstverband! Wil je meer weten? Lees dan snel verder!

Voor onze opdrachtgever in de regio Smilde zijn wij op zoek naar een enthousiaste kantoor medewerker die in een straal van 15 km vanaf Smilde woont. Voor deze functie is het van belang dat je over algemene technische kennis beschikt.

Deze fulltime functie is voor langere tijd en na een uitzendperiode en een goede samenwerking is er kans op een vast contract bij onze opdrachtgever. Je werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het calculeren van vloerverwarmingen, het inplannen voor het leggen van de vloerverwarmingen en het voeren van telefonisch contact m.b.t. aanvragen. Het is belangrijk dat je technisch inzicht hebt aangezien je veel te maken krijgt met technische tekeningen en dat je daarnaast ook over communicatieve vaardigheden beschikt.

Ben je opzoek naar een leuke kantoorbaan met gezellige collega’s? Stuur dan snel een reactie!

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een innovator in de sanitair- en installatiebranche. Ze zorgen voor impulsen met producten waarmee alles mogelijk is. Met doordachte oplossingen, betrouwbare technologieën, permanente functies en tijdloos design. Ze vervaardigen en verhandelen hoogwaardige installatietechnische systemen, nationaal en internationaal. De focus ligt op duurzaamheid. Zowel op het gebied van systeemoplossingen, als de relaties met opdrachtgevers, voorschrijvende en kopende klanten. Alle klantrelaties worden gezien als partners voor lange tijd.

Wat wij bieden

Een uitdagende functie voor langere tijd. Je wordt eerst een periode uitgezonden via MF en daarna, wanneer het wederzijds bevalt, krijg je een contract aangeboden door onze opdrachtgever. Het loon is ongeveer €2500 bruto per maand. De werktijden zijn van 08:00 tot 16:30 van maandag t/m vrijdag. Het bedrijf bestaat uit een hechte groep collega’s die graag een grapje maken, maar wel de schouders eronder zetten om het werk klaar te krijgen.

Functie eisen

  • Werk- en denkniveau minimaal MBO
  • Geen werkervaring benodigd, alleen een goede instelling!
  • Je bent altijd op tijd en betrouwbaar
  • Bekend met de CRM software SAP en Salesforce (geen vereiste)

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via