Horeca medewerker FC Groningen

 • Aantal uren per week 8 uur
 • Salarisindicatie Tussen € 10 en € 11
 • Dienstverband Oproepkracht
 • Standplaats Groningen

Over de functie

Een bijbaan bij FC Groningen: dat is misschien wel de allerleukste horecabaan in Groningen die je kunt bemachtigen. Jij kunt als horeca medewerker tijdens iedere thuiswedstrijd de supporters in de business ruimte of in de food & drink units voorzien van een hapje en een drankje. Dit doe jij met een grote glimlach want jouw doel is om de supporters een prettige wedstrijd te bezorgen. Iets voor jou?

FC Groningen gaat er alles aan doen om nog zoveel mogelijk seizoenkaarthouders dit seizoen bij minimaal één wedstrijd in het stadion te ontvangen. De Trots van het Noorden houdt zich daarbij vast aan openingen en verruimingen die worden geboden bij het experimenteren bij evenementen. Speelronde 30 van de Eredivisie is al een pilot, zo heeft de KNVB bekend gemaakt. FC Groningen richt zich op het spelen met publiek in de laatste vier competitieronden van het seizoen 2020/2021. Bij een goed verloop van de test pilots, denken wij dat het mogelijk is om op zondag 2 mei in de thuiswedstrijd tegen Sparta Rotterdam weer supporters te mogen begroeten. Uiteindelijk is deze beslissing wel afhankelijk van de overheid. Ditzelfde geldt voor de mogelijkheid op donderdag 13 mei, FC Groningen - AZ.

Wij hebben jouw hulp hierbij nodig, dus dit is je kans om een plekje te bemachtigen in de horeca poule van FC Groningen!

Als horeca medewerker bij FC Groningen: 

 • Tap jij bier, loop je met een plateau, serveer je gerechten en bak je snacks
 • Werk jij bij zoveel mogelijk thuiswedstrijden van FC Groningen seizoen 2020 - 2021 en/of het seizoen 2021-2022
 • Ben je bar- en/of bedieningsmedewerker, werkzaam in het business gedeelte
  EN/OF
 • Werk je in een unit en voorzie je de supporters van drankjes en snacks 

Kortom: je bent de flexibele spin in het web tijdens alle thuiswedstrijden van FC Groningen. Geen plek is voor jou te gek!

Samen met een leuk team van enthousiaste collega's zorg jij ervoor dat de gasten in de watten worden gelegd en geef je ze het gevoel van een "dagje uit", zowel vóór, tijdens als vlak na de thuiswedstrijden. En dat doe je met veel plezier, want gastvrij... dat ben jij.

Over het bedrijf

"Laat ons weer eens juichen!",  klinkt het luidkeels door de Groene Kathedraal. Bij FC Groningen doen we alles samen, zetten we de schouders eronder, en hebben we een groen-wit hart voor de club.

Verbondenheid is belangrijk voor FC Groningen, samen gaan we voor succes: als medewerker, vrijwilliger, supporter en voetballers op het veld. Iedereen krijgt de mogelijkheid om te groeien. Het binden en boeien is een belangrijke factor vanuit FC Groningen Horeca. Als jij als medewerker de mouwen opstroopt en je inzet voor de FC, wordt dit gezien en beloond. Zo zijn er succesverhalen van de uitzendkrachten die binnenkwamen als bedieningsmedewerker en nu supervisor zijn van de skyboxen. Oftewel: doorgroeimogelijkheden genoeg!

Bij FC Groningen Horeca draait het om en totaalbeleving voor de gast en staat gastvrijheid hoog in het vaandel. 

Wat wij bieden

Naast de allerleukste horecabaan in Groningen, bieden wij je:

 • Een meer dan behoorlijk horeca-salaris (CAO Horeca)
 • Werkkleding in bruikleen
 • De mogelijkheid om buiten wedstrijddagen voor FC Groningen Horeca te werken
 • De mogelijkheid om naast FC Groningen via MF horeca personeelsdiensten andere diensten te werken
 • Een unieke werklocatie en hele gezellige collega's (video)

Functie eisen

Om in aanmerking te komen voor een horeca bijbaan bij FC Groningen is het belangrijk dat je aantoonbare horeca ervaring hebt als bedieningsmedewerker, barkeeper of cateringmedewerker. Daarnaast verwachten we dat je:

 • Het hele seizoen beschikbaar bent om de thuiswedstrijden te werken. Kun je onverhoopt niet? Je mag twee wedstrijden missen
 • Flexibel bent: je wordt op verschillende diensten en locaties in het stadion ingepland (er kan rekening gehouden worden met jouw voorkeuren)
 • Representatief bent en een "Nait soezen"-mentaliteit hebt
 • Je favoriete voetbalclub bij voorkeur FC Groningen is ;-)

Ben jij op zoek naar een bijbaan en heb je al ervaring opgedaan in de horeca? Kop 'm erin en grijp deze kans om tijdens het voetbalseizoen te werken in een geweldige stadion sfeer. Deze vacature is ter werving, dit betekent dat wij momenteel nog geen diensten bieden bij FC Groningen, maar dat wij je graag willen inzetten wanneer dit wel weer kan. Solliciteren doe je met een cv en een goed onderbouwde motivatie.  

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via