Bezorger fruit

  • Aantal uren per week 10 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 10 en € 11
  • Dienstverband Vakantiewerk
  • Standplaats Drachten

Over de functie

Ben jij op zoek naar een leuke en uitdagende (bij)baan als bezorger op de maandag en ben jij daarbij in het bezit van een rijbewijs B en ben jij woonachtig in Drachten of omgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou. Wij zoeken namelijk iemand die vanaf week 27 t/m week 35 beschikbaar is om fruit langs te brengen naar verschillende klanten in de regio van het Noorden en het Westen van Nederland. Ben jij de persoon die wij zoeken? Lees dan snel verder.

Op maandagochtend begin je vaak om 6:00 uur met het doornemen van de route die jij die dag gaat rijden en voer je een laatste controle uit. Dan start je met je route van ongeveer 45 adressen. Wanneer jij alle fruitkisten hebt afgeleverd ga je weer terug naar het kantoor om de bus schoon te maken en je overdracht te doen. Je dag eindigt dan ongeveer rond 15:00 uur.

Over het bedrijf

Fruitkracht is specialist op het gebied van fruit op het werk. Door hun geleverd fruit is van hoge kwaliteit zodat alle werknemers worden ondersteund en gestimuleerd om de dagelijkse portie vitamines te eten. Het fruit wordt vaak op maat geleverd in leuke handgemaakte houten kisten. Ook is het mogelijk om op maat gemaakte bestellingen af te nemen, denk hierbij aan evenementen en festiviteiten van hun klantenkring. Fruitkracht is een mooi, jong en gezond bedrijf met een mooi product. Ze zijn gevestigd in Drachten.

Wat wij bieden

  • Wij bieden een leuke en zelfstandige vakantiebaan; 
  • Een bruto uur salaris van mimimaal €10,50 bij een leeftijd van minimaal 21 jaar en ouder; 
  • Een leuke vakantiebaan voor op de maandag.

Functie eisen

Als bezorger van het fruit begin je al vroeg op de maandagochtend aan je route. Omdat je veelal alleen in de bus zit, is het van belang dat je goed zelfstandig kan werken. Wanneer nodig moet je zelf oplossingen zoeken voor eventuele uitdagingen en moet jij ook wensen en eisen van klanten ter plaatse oplossen en/of terug kunnen koppelen aan Fruitkracht zelf. 

  • Je bent in het bezit van een rijbewijs-B;
  • Je hebt ook al enige rijervaring;
  • Je bent beschikbaar op de maandagen tussen 19 juli t/m 30 augustus. 

Ben jij enthousiast geworden over deze functie als bezorger bij Fruitkracht? Ben jij elke maandag beschikbaar vanaf 19 juli en wil jij graag fruit bezorgen? Solliciteer dan via de sollicitatiebutton of stuur je sollicitatie naar ons toe. Heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan contact met ons op via 0512-542 742. 

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via