Calculator

 • Aantal uren per week 40 uur
 • Salarisindicatie Tussen € 2400 en € 3100
 • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
 • Standplaats Drachten

Over de functie

Calculator gezocht ter uitbreiding van het team. Voor onze opdrachtgever in de timmerindustrie zijn het nu uitdagende en leuke tijden. De projecten stromen binnen en aan jou en het team dus de taak om dit zo goed en snel mogelijk het werk door te rekenen. Daarom ondersteunen wij graag in deze zoektocht en zoeken wij dus per direct een calculator in Drachten.

De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het opmaken van offertes aan de hand van bestek en tekeningen voor allerlei verschillende en technische projecten. Daarnaast maak je kostenberekeningen en calculeer jij complete projecten. Het gaat hierbij om ramen, kozijnen, deuren en prefab producten op maat. De functie is voor mimimaal 24 uur per week en kan worden uitgebreid naar 40 uur per week. Ervaring is hierin geen must, wel mooi meegenomen. Je wordt ter plekke getraind om op de juiste manier te leren en door te groeien tot adviseur van de klant en een product specialist. Als calculator gaat het hierbij om de juiste instelling, motivatie, werkhouding en nauwkeurig werken.  

Over het bedrijf

Jij komt te werken in een groeiend bedrijf wat zich specialiseert in het maken van kozijnen, deuren, ramen en prefab producten. Het is een mooi familiebedrijf wat zich in de loop der jaren goed heeft uitgebreid. In Drachten kom je in een team van zes personen te werken, dus korte lijnen onder elkaar. Tijdens het inwerktraject zal jij ook kennis maken met de verschillende afdelingen en functies binnen het bedrijf en met collega’s op pad gaan om op deze manier een goed beeld te krijgen van wat iedereen doet en wie iedereen is.

Wat wij bieden

Bij deze uitdagende functie hoort natuurlijk ook een mooi aanbod, namelijk: 

 • Een afwisselende en uitdagende baan voor langere tijd;
 • Een mooie functie waarbij je kan ontwikkelen en leren;
 • Een passend salaris tussen de € 2400,- bruto per maand en € 3100,- per maand;
 • Reiskosten vergoeding. 

Functie eisen

Zoals eerder genoemd is ervaring geen must, maar wel mooi meegenomen. Het is belangrijk dat jij de juiste motivatie en gedrevenheid hebt om het te willen leren. Hier wordt ook de tijd voor genomen om je het te leren en dat je affiniteit hebt met bouwkunde. 

Ben jij in het bezit van: 

 • Afgeronde MBO bouwkunde opleiding, of een vergelijkbare opleiding;
 • Sterke communicatieve vaardigheden;
 • Commerciële en dienstverlenende instelling.

Ben jij enthousiast geworden over deze vacature? Stuur dan je sollicitatie naar ons toe of reageer via de sollicitatiebutton. Heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan contact met ons op via 0512-542742.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via