Logistiek medewerker in Hoogezand gezocht!

 • Aantal uren per week 40 uur
 • Salarisindicatie Tussen € 15 en € 18
 • Dienstverband Vakantiewerk
 • Standplaats Sappemeer

Over de functie

Voor een groot productiebedrijf in Hoogezand zijn wij op korte termijn op zoek naar een logistiek medewerker. Heb jij logistieke ervaring en ervaring met computerwerk? Ben jij thuis in de logistieke systemen en ben jij tevens communicatief vaardig? Kun jij je de komende maanden fulltime inzetten met uitzicht op langere tijd? 

Je zult voornamelijk werkzaam zijn op het kantoor van het distributiecentrum in Hoogezand. De werkzaamheden zijn variërend van het te woord staan van vrachtwagenchauffeurs- tot het realiseren van een juiste planning van de verlading. Tijdens het spreken met de chauffeurs kom je allerlei nationaliteiten tegen. De chauffeurs zijn zowel nationaal als internationaal. Als vanzelfsprekend is het een pré als jij vreemde talen spreekt. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor de planning van de verlading. Het distributiecentrum gaat 24 uur per dag door, dus het is belangrijk dat de planning zorgvuldig verloopt. Bij de planning en verlading komt natuurlijk veel papierwerk kijken. Ook hierin vervul jij een grote rol. Jij zorgt ervoor dat de juiste documentatie aanwezig is op de juiste momenten. Daarnaast ben jij de perfecte kandidaat als je ook nog in het bezit bent van een heftruckcertificaat en ervaring hebt op een heftruck. 

Deze vacature op kantoor is ter ondersteuning in de zomermaanden juli en augustus. In principe ga je 40 uur per week werken, in de dagdienst of de twee-ploegen. Als jij goed bevalt en ook wilt werken op de heftruck in het distributiecentrum, is de kans aanwezig dat jij voor langere tijd ingezet kan worden. Het distributiecentrum werkt in de vijf ploegen, dus het is fijn als je bereid bent om in de ploegen te werken. 

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever levert massiefkarton voor onder andere hard gebonden boeken, ringbanden en luxe verpakkingen. Dit gebeurt op twee productielocaties in Hoogezand en Sappemeer waar drie geavanceerde kartonmachines en twee papiermachines staan. Wanneer deze machines volop worden gebruikt wordt er jaarlijks meer dan 250.000 ton karton uit 100% oud papier gemaakt. Als operator heb je een belangrijke bijdrage in het ontwikkelen en leveren van karton.

Wat wij bieden

 • Fulltime werken in de zomer.
 • Kans op verlenging na de zomer.
 • Start salaris van € 15,21 o.b.v. 40 uur.
 • Ploegentoeslag van 112% in de twee ploegen en 127,5%. 
 • Uitstekende reiskostenvergoeding.
 • Pensioenopbouw na 26 weken, 25 vakantiedagen per jaar en 8,33% vakantiegeld. 

Functie eisen

 • Logistieke ervaring en/of minimaal MBO in de richting van logistiek.
 • Fulltime beschikbaar in de maanden juni, juli en augustus.


Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via