Medewerkers bediening & keuken

  • Dienstverband Vakantiewerk
  • Standplaats Opeinde

Over de functie

Houd jij van lekker eten, wijntjes, gezelligheid en gastvrijheid? Misschien is een baan in de horeca dan wel iets voor jou! Voor verschillende opdrachtgevers in de omgeving van Drachten zijn wij op zoek naar medewerkers voor in de bediening en in de keuken. Nu al zin om aan de slag te gaan? Lees dan snel verder!

Werken in de horeca staat garant voor een gezellige werktijd. In de drukte ben jij samen met je team aan het knallen om alle gasten van een lekker drankje en eten te voorzien. Daarom is het belangrijk dat jij het werk ziet liggen en de glazen goed gevuld probeert te houden. Daarnaast vind jij het belangrijk dat de gasten het naar hun zin hebben en tevreden naar huis gaan. Ben jij liever achter de schermen bezig en vind je het leuk om de lekkerste gerechten voor de gasten klaar te maken? Dan is het belangrijk dat jij enige ervaring hebt en dat je je weg weet te vinden in de keuken. 

Over het bedrijf

Onze opdrachtgevers zijn gevestigd in het centrum van Drachten en Opeinde. Naast het leuke team waar je in komt te werken, bieden beide restaurants de mogelijkheid om te dineren. In Opeinde zijn wij daarom op zoek naar mensen die vooral in de avonden beschikbaar zijn. In Drachten biedt onze opdrachtgever ook ontbijt, lunch, borrel en diner.

Wat wij bieden

  • Een baan in een leuke en gezellige horeca onderneming;
  • Elke donderdag je salaris gestort;
  • Flexibele werktijden.

Functie eisen

Om elke dag weer succesvol af te sluiten, ben jij :

  • Flexibel ingesteld;
  • Woonachtig in de omgeving van Drachten;
  • Klantvriendelijk & gastvrij.

Heb jij daarnaast ook nog horeca ervaring of affiniteit met de horeca? Dan zoeken wij jou!

Ben jij enthousiast geworden over deze vacature? Stuur dan je sollicitatie naar ons toe of reageer via de sollicitatiebutton. Heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan contact met ons op via 0512-542742. 

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via