Medewerker Service Center Debiteuren

 • Aantal uren per week 36 uur
 • Salarisindicatie Tussen € 2300 en € 2500
 • Dienstverband Tijdelijk
 • Standplaats Leeuwarden

Over de functie

Als Medewerker Service Center bij Syncasso ben jij het aanspreekpunt voor de debiteurklanten en collega's. Afhankelijk van de opdrachtgever bevinden de dossiers zich in verschillende stadiums namelijk; minnelijk, gerechtelijk of executie.
Je beantwoord inkomende klantenvragen, zowel via de telefoon als via de e-mail. Daarnaast heb je ook nauw contact met de debiteurklanten om samen een oplossing te zoeken. Samen met de klant ga jij onderzoeken of er een betaalafspraak mogelijk is. Verder, beslis je of over betalingsregelingen en overweeg je alle opties en kom je samen met de klant tot de beste oplossing. Jij kunt dit complexe proces vertalen naar begrijpbare taal, hierbij is het belangrijk dat jij juridische kennis hebt. Tijdens een uitgebreide 2 weeks-training zul je alles leren over het bedrijf en hun werkwijze.

Voor de functie is er een uitgebreide sollicitatieprocedure en deze ziet er als volgt uit; tijdens het eerste gesprek met je toekomstige leidinggevende zal je een pitch moeten geven over jezelf. Wat jij met je meebrengt naar Syncasso, wat jij graag wilt leren in deze functie en waarom jij goed bij Syncasso past.

Hierna zal er een screening plaatsvinden. Dit bestaat uit het aanvragen van een VOG, oud-werkgevers verklaring en ook wordt er gekeken of jij een debiteur bent bij Syncasso. Opvolgend zal er een arbeidsvoorwaarden gesprek plaatsvinden.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever, werkzaam als incassobureau en gerechtsdeurwaarder, gelooft dat creditmanagement altijd beter kan. Dit wordt gedaan door de gevestigde aanpak en orde te doorbreken. Door buiten de gebaande paden te treden en door kennis en kunde te combineren in een vernieuwende incassoaanpak. Wij zijn ervan overtuigd dat je alleen toegevoegde waarde kunt hebben door echt verder te kijken.

Als Medewerker Service Center ben jij het eerste aanspreekpunt voor debiteurklanten en collega’s. Met het team zoeken jullie naar oplossingen en ga je onderzoeken welke betaalafspraken en betalingsregelingen er mogelijk zijn.

Syncasso heeft verschillende vestigingen door heel Nederland. Op de vestiging in Leeuwarden zijn ongeveer 70 collega’s werkzaam, waaronder 25 op de afdeling service center.

Wat wij bieden

 • direct op contract bij de opdrachtgever;
 • contract van 24-36 uur per week;
 • Vrij keuze budget (extra vrije dagen of extra salaris);
 • een afwisselende en uitdagende functie;
 • betaalde interne opleiding;

Functie eisen

 • minimaal een MBO4 diploma of je volgt een HBO opleiding, bij voorkeur in een juridische richting;
 • aantoonbare ervaring op een klantenservice;
 • beheerst de Nederlandse taal zowel mondeling als schriftelijk goed.

Klinkt deze vacature interessant en ben jij de Medewerker Service Center die wij zoeken? Reageer dan snel via de solliciteerbutton. Mocht je vragen hebben over de vacature neem dan contact op met Joost via (058) 203 90 10 of leeuwarden@mf.nl. We zien je reactie graag tegemoet!

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via