Fulltime keukenverkoper Drachten

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
  • Standplaats Drachten

Over de functie

Ben jij de fulltime keukenverkoper die graag de klant adviseert over het uitzoeken van de perfecte keuken? Heb jij ervaring in de keukenbranche en ben je op zoek naar een baan in een klein en persoonlijk team? Dan is dit de functie die jij zoekt!

Als fulltime keukenverkoper bij onze opdrachtgever is het belangrijk dat jij meedenkt met de klant en hen helpt om de perfecte keuken te vinden. Dit begint vanaf het moment dat zij de zaak binnenlopen tot het moment dat de keuken is geleverd en gemonteerd. Tijdens dit gehele proces doe jij een intake met de klant en maak je een ontwerp en een tekening van de keuken. Hierbij neem je de wensen van de klant mee, maar denk je ook mee in mogelijke andere ontwerpen, suggesties en adviezen. Hieruit volgt een offerte en een technische tekening. Na het leveren en monteren van de keuken, wil jij nog graag weten of alles naar wens is.

Over het bedrijf

Een persoonlijke aanpak is bij onze opdrachtgever in Drachten erg belangrijk. Met ruim 30 jaar ervaring in de keukenbranche en hun aanpak en passie weten zij elke keer weer de mooiste keukens te leveren. Je komt te werken in een klein en persoonlijk team, dat het belangrijk vindt dat de klant het juiste gevoel en vertrouwen in de organisatie heeft.

Wat wij bieden

Tegenover jouw harde werken staat een goed loon dat past bij je ervaring, maar daarnaast bieden wij jou ook:

  • Een baan voor langere tijd;
  • En het werken met producten van hoge kwaliteit, van luxe keukens tot budgetkeukens.

Functie eisen

Om hier aan de slag te kunnen gaan, is het van belang dat jij al enige ervaring hebt in de keukenbranche. Een specifiek opleidingsniveau is hier niet voor nodig. Wat belangrijker is, is dat jij goed binnen het team past. Dus heb jij:

  • Een persoonlijke aanpak;
  • Een nuchtere Friese mentaliteit;
  • Ervaring in de keukenbranche;
  • Passie voor het vak.

Ben jij verder ook nog beschikbaar op de zaterdag? Dan ben jij de perfecte nieuwe collega!

Ben jij enthousiast geworden? Spreekt deze persoonlijke verkoopmentaliteit jou aan? Stuur dan je sollicitatie naar ons toe of reageer via de sollicitatiebutton. Heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Julia via 0512-542742.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via