Orderpicker Stadskanaal

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Opleidingsniveau MBO
  • Dienstverband Vast
  • Standplaats Stadskanaal

Over de functie

Jij bent niet zomaar een orderpicker, jij bent een orderpicker die van alle markten thuis en alle geheimen van het magazijn weet te onthullen. Dat klinkt spannender dan dat het is. We verwachten van jou echt niet dat je tussen het verzamelen van de orders door de afwas gaat doen of je collega’s van de boekhouding gaat ondersteuning. Wat wij wel van jou verwachten is dat jij allround inzetbaar bent binnen het bedrijf. Je grootste verantwoordelijkheid is orders verzamelen. Maar als er extra hulp nodig is met etiketteren en sealen dan ben jij onze rots in de branding. Bijspringen in de productie hoeven we jou niet eens te vragen, je bent er al wanneer we jou nodig hebben.

Tijdens het inwerktraject ben je op verschillende afdelingen inzetbaar, denk aan de inpakafdeling en de productieafdeling. Zo leer je niet alleen de producten maar ook je collega’s van de verschillende afdelingen goed kennen. Na deze inwerkperiode ben je allround inzetbaar en kun je bijspringen op verschillende afdelingen, zo blijft je werk ook lekker afwisselend. Als orderpicker weet jij je weg wel te vinden in het magazijn. Samen met je heftruck weet jij moeiteloos de producten te vinden, houd er wel rekening mee dat sommige producten behoorlijk zwaar kunnen zijn.

Voor deze functie is het handig dat je al in het bezit bent van een heftruckcertificaat, maar heb je dit certificaat nog niet dan zorgen we gewoon dat je die alsnog behaald.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar jij voor gaat werken produceert verschillende lijm- en verfproducten. Op de vestiging in Stadskanaal heb je ongeveer 25 collega’s die er samen met jou voor zorgen dat het hele productieproces goed verloopt. Het bedrijf levert aan klanten op zowel nationaal als internationaal niveau. Als orderpicker ben jij er mede verantwoordelijk voor dat klanten de orders op tijd ontvangen. Het is dus erg belangrijk dat jij snel en nauwkeurig je werk doet.

Wat wij bieden

Een baan voor langere tijd. Stap je dit bedrijf binnen dan hechten ze waarde dat jij goed opgeleid wordt. Daarom wordt er veel tijd geïnvesteerd in het inwerktraject. Iedereen blij? Dan kan het maar zo zijn dat het bedrijf jou op termijn zelf een contract aanbied. En daar voegen we aan toe:
• Een 40-urige werkweek
• Werken in dagdiensten (7.00 – 16.00, 8.00 – 17.00 of 9.00 – 18.00 uur)
• Per direct een nieuwe baan

Functie eisen

Voor deze functie hoef je niet een bepaalde opleiding te hebben gevolgd. Wat wel belangrijk is dat jij de komende jaren bij dit bedrijf wilt werken. Heb je werkervaring opgedaan in een soortgelijke functie dan is dat mooi meegenomen. En verder:
• Ben je op korte termijn beschikbaar
• Ben je woonachtig in Stadskanaal of directe omgeving
• Bij voorkeur ben je in het bezit van een heftruckcertificaat

Ben jij de orderpicker die op meerdere plekken inzetbaar is? Dan komen wij heel graag in contact met jou. Mocht je naar aanleiding van de vacature inhoudelijk toch nog vragen hebben, neem dan contact op met Mark Schoon of Chantal Tomassen

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via