Productiemedewerker RVS Bolsward

 • Aantal uren per week 38 uur
 • Opleidingsniveau MBO
 • Dienstverband Uitzendbasis
 • Standplaats BOLSWARD

Over de functie

Een baan waar je jarenlang mee vooruit kan en waar je óók nog promotie kunt maken in de techniek. Nee, je droomt niet. Het is echt waar! Jij wordt eindbaas in de techniek. Met grote sprongen maak jij de promotie van productiemedewerker naar gespecialiseerd technicus. Oh ja, we verklappen alvast een leuke bijkomstigheid, iedere vrijdag ben je om 11.30 uur vrij. Heb je ook nog tijd om met je vrienden naar de Blauwpoort te gaan.

Productiemedewerker, machinebediende, metaalbewerker. Jij bent het allemaal. Je start als productiemedewerker en weet de knoppen van de zaagmachine zo in te stellen dat de platen, buizen en leidingen perfect worden afgezaagd. De machine bedien je aan de hand van een tekening waarop precies staat hoe, en op welke coördinaten de materialen worden uitgesneden. Wanneer je het bedienen van deze machine onder knie hebt, word je opgeleid tot een andere, moeilijker te bedienen machine. Een baan met een hoop uitdagingen dus.

Je wordt opgeleid in het bedienen van de machines en kunt steeds een stapje verder naar de functie van ervaren metaalbewerker. Je opleiding is op de werkvloer zodat je direct in de praktijk kunt toepassen wat je hebt geleerd. Tijdens dit traject krijg je veel persoonlijke begeleiding van de voorman die samen met jou het hele opleidingsproces bewaakt.

Over het bedrijf

Je gaat werken bij GEA De Klokslag Engineering B.V. in Bolsward. De fabriek produceert machines in de food-industrie. Er zijn drie ruim opgezette hallen waar jij je technische kunsten kunt laten zien. Jouw werk als gespecialiseerd technicus kan best intensief zijn. Je bent de hele dag gefocust en laat het productieproces geen seconde los. Gelukkig zijn er genoeg collega’s waar je pauze mee kunt nemen, tussendoor even je lolletje kunt trappen. Wel zo gezellig.

Wat wij bieden

Een baan voor langere tijd dat is één ding dat zeker is. Je krijgt de nodige begeleiding en interne opleiding om binnen het bedrijf door te groeien. Je salaris wordt ingeschaald conform de CAO Metaal en Techniek, je exacte salaris is afhankelijk van je werkervaring en opleidingsniveau. Dus daar komen we later op terug. En verder:

 • Werk jij wekelijks 38 uren
 • Zijn de werktijden, let op! Maandag t/m donderdag 7.30 – 16.45 uur en op vrijdag van 7.30 – 11.30 uur
 • Een loyale werkgever waar jij jaren mee vooruit kunt
 • Starten kan per direct

Functie eisen

De fabriek is op zoek naar een productiemedewerker die de drive heeft om opgeleid te worden naar ervaren metaalbewerker. De fabriek is bereid om jou op alle vlakken goede begeleiding te geven en kennis bij te dragen om deze groei te maken. Daarvoor in de plaats vragen ze van jou: commitment! Om deze klus te klaren is het prettig dat jij al een keer in een productieomgeving hebt gewerkt, een technische opleiding hebt afgerond of veel hebt gesleuteld in je eigen schuur. Deze technische skills heb je nodig om de tekeningen te lezen, de machines in te stellen en het daadwerkelijke productieproces in gang te houden. Hier voeg je aan toe:

 • MBO werk- en denkniveau
 • Woonachtig in Bolsward of omliggende dorpen
 • Ervaring in een productiebedrijf

Ben jij die eindbaas in de techniek? Laat het ons zo snel mogelijk weten door via de sollicitatiebutton te reageren op deze vacature. Heb je toch nog inhoudelijke vragen over de vacature? Neem dan contact op met Marieke Been.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via