Productiemedewerker (regio Veendam, langere tijd)

 • Aantal uren per week 40 uur
 • Salarisindicatie Tussen € 12 en € 14
 • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
 • Standplaats VEENDAM

Over de functie

Dagelijks kom je in aanraking met flessen en spuitbussen. Tijdens je persoonlijke verzorging, koken en schoonmaken. Voor het inpakken en coderen van deze materialen kunnen we jouw hulp als productiemedewerker farmacie in Veendam goed gebruiken. Jij kan als geen ander omgaan met een divers werkpakket. Van het inpakken van materialen, ombouwen van machines tot aan het inspringen aan de productielijn. Op jou kunnen we rekenen.

Zodra jouw dienst als productiemedewerker farmacie begint start je met een overdracht van de voorgaande ploeg. Nu je weet wat de status is kun je verder met de werkzaamheden die er liggen. Je zorgt ervoor dat orders die er liggen snel, efficiënt en netjes verwerkt worden. De orders hebben alles te maken met persoonlijke verzorging. Je komt vooral veel in aanraking met spuitbussen. Je kunt goed met verandering omgaan. Zo schrijf je de ene dag de BMR, bouw je de volgende dag machines om en spring je in aan de productielijn als dat nodig is. Je kunt goed vooruit kijken, zo zie je al aankomen dat je collega een helpende hand nodig heeft omdat het productieproces dreigt vast te lopen. Dat gaat jullie niet gebeuren, je schiet te hulp en samen zorg je ervoor dat de productie vlekkeloos blijft verlopen. Dat is niet alles. Ook het verwerken van de administratie voor de orders heb jij tot in de puntjes voor elkaar. Formulieren op de juiste manier invullen. Nee, we kunnen jou niet betrappen op een foutje.

Over het bedrijf

De opdrachtgever is een van de leidende spelers in de Europese spuitbussenindustrie, die technische spuitbussen, roestwerende coatings, smeermiddelen en verf ontwikkelt en afvult.

Wat wij bieden

Een baan waar je voor langere tijd aan de slag kunt. Je krijgt de nodige begeleiding en interne mogelijkheden om door te groeien in het bedrijf. Bij doorgroeimogelijkheden kan je denken aan een heftruckcertificaat, of naar de functie operator. En verder: 

 • In de ochtend- en de middagdienst krijg je 15% toeslag, je bruto uurloon is dan € 12,41. In de nachtdienst krijg je 30% toeslag, je bruto uurloon is dan € 15,59. 
 • Werk jij in drie ploegen: ochtenddienst van 6.30 uur tot 14.45 uur, middagdienst van 14.45 uur tot 23.00 uur en nachtdienst van 23.00 uur tot 6.30 uur 
 • Bouw je na 26 gewerkte weken pensioen op 
 • Ontvang je bij goed functioneren een contract voor bepaalde tijd van het bedrijf

Functie eisen

De fabriek is op zoek naar een productiemedewerker farmacie die de drive heeft om hard te werken. Hierbij krijg je de nodige begeleiding om je werk zo goed mogelijk uit te kunnen voeren. Je vindt het niet vervelend om fysiek werk te doen waarbij je af en toe zware dozen tilt of langdurig staat. 

Hier voeg je aan toe: 

 • Gezonde dosis werklust 
 • Bereid om in drie ploegen te werken 
 • Flexibel inzetbaar

Ben jij die betrouwbare productiemedewerker farmacie die van hard werken houdt? Laat het ons zo snel mogelijk weten door je cv te uploaden via onderstaande sollicitatieknop. Heb je toch nog inhoudelijke vragen over de vacature? Neem dan contact op met [naam contactpersoon] bereikbaar op: 0598 627 000

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via