Fulltime planner

  • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
  • Standplaats Joure

Over de functie

Vind jij het leuk om in een uitdagende omgeving te werken waar geen dag hetzelfde is? Is een sleutelrol jouw op het lijf geschreven? Misschien is dan de functie als fulltime planner wat voor jou! Als fulltime planner ben jij voornamelijk bezig met de planningen en pak jij een stukje administratie op. Ben jij geïnteresseerd in een diverse baan? Lees dan snel verder!
Als fulltime planner ga jij aan het werk in een belangrijke rol binnen het bedrijf. Zonder jou zijn de juiste materialen niet besteld en staan de juiste mensen niet op de goede plek. Daarom heb jij ver van te voren de planningen voor de dagen, weken en maanden al klaar staan. Zodat ook wanneer er iets of iemand uitvalt, jij de juiste oplossing weet. Naast de planningen voor het personeel, verzorg jij ook de planning voor het materiaal en doe jij de urenregistratie. Ook houd jij contact met de projectleiders, relaties en bewoners. Naast jouw verantwoordelijkheden qua planning, pak jij ook administratieve taken op. Zo verwerk jij de administratieve gegevens, verwerk jij de werkbonnen voor de facturatie en registreer jij de onderhoud administratie.  Een echte diverse functie dus!

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is sterk in reiniging, onderhoud & renovatie. Ze zijn een vooruitstrevend bedrijf. Dat wordt opgemerkt door zowel hun opdrachtgevers als de medewerkers. Daarnaast hanteert de opdrachtgever een actief opleidingsbeleid voor zowel vaste als flexibele krachten om kennis en vaardigheden te blijven ontwikkelen. Tevens hanteren zij een preventief gezondheidsbeleid en faciliteren ze o.a. fysiotherapie en gezonde voeding.

Wat wij bieden

  • Een dynamische functie met veel ruimte voor eigen initiatief;
  • Kans op een baan voor langere tijd;
  • Een marktconform salaris dat je elke week uitbetaald krijgt.

Functie eisen

  • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau;
  • Je hebt vergelijkbare ervaring met planningen en administratieve taken;
  • Jij bent flexibel en beschikt over een helikopterview.

Zie jij jezelf al werken in een dynamische omgeving? Heb jij de nodige ervaring om in deze functie aan de slag te gaan? Stuur dan je sollicitatie naar ons toe of reageer via de sollicitatiebutton. Heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan contact met ons op via 0512-542742.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via