Planner en werkvoorbereider

 • Aantal uren per week 40 uur
 • Salarisindicatie Tussen € 2680 en € 3204
 • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
 • Standplaats Kootstertille

Over de functie

Voor onze opdrachtgever Stertil te Kootstertille zijn wij op zoek naar een planner/werkvoorbereider voor een langere periode. Vanwege de aanhoudende drukte wordt het team uitgebreid. Het gaat hierbij om een fulltime functie voor in eerste instantie één jaar. Ben jij bekend met deze functie of een soortgelijke functie en ben jij geïnteresseerd? Lees dan snel verder of solliciteer direct.

Als planner/werkvoorbereider ben jij o.a. verantwoordelijk voor de algemene administratieve ondersteuning voor de afdeling bedrijfsbureau. Jij hebt de controle over de orderontvangst, bevestiging bij de leverancier(s) en de verwerking hiervan. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het plannen van materialen en onderdelen of deze tijdig bestellen bij de operationeel inkoop. Tot slot ben jij verantwoordelijk voor het tijdig vrijgeven van werkorders en inkooporders en ben jij bezig met het opzetten en uitvoeren van stamdata, stuklijsten en routings aan de hand van o.a. tekeningen en het opstellen van kostprijscalculaties.

Al met al een veelzijdige functie waarbij ervaring en kennis van groot belang is. Naast het uitvoeren van de dagelijkse werkzaamheden is communicatie ook van groot belang omdat er ook informatie moet worden verkregen en ook de afwijkingen moeten worden doorgegeven. Het kan zelfs voorkomen dat er onderhandeld moet worden over aanvaarbare compromissen. 

Over het bedrijf

Stertil te Kootstertille is een internationaal bedrijf wat zich bezighoudt met het maken en ontwikkelen van laad- en losprocessen aan perrons in distributiecentra en biedt producten aan voor het heffen van diverse voertuigen. Als je aan de slag gaat bij Stertil, kom je te werken in een levendige, ondernemende en hecht bedrijf. Zij vinden het belangrijk dat je met plezier aan het werk gaat en bieden daarom uitgebreide opleidingsmogelijkheden en vinden het leuk als je meedenkt in hoe dingen nog beter kunnen. Daarom zijn zij in 2019-2020 ook gekozen tot beste werkgever.  

Wat wij bieden

 • Een mooie beloning voor het harde werk in vorm van salaris tussen de €2600,- en €3200,- bruto per maand;
 • Reiskostenvergoeding van € 0,12 p/km;
 • Een uitdagende en dynamische baan voor ongeveer een jaar;
 • Opbouw van vakantiedagen en pensioen.

Functie eisen

Om in aanmerking te komen voor deze functie is het van belang om enige relevante en aantoonbare werkervaring te hebben en ook affiniteit met techniek. Daarnaast heb jij ook ervaring met het werken met productiebesturingssystemen ERP en MS Office.

 • MBO werk en denkniveau, niveau 4;
 • Ervaring met technische en administratieve werkzaamheden;
 • Kennis en ervaring met planningstechnieken en kostprijsbepaling;
 • Zelfstandig tekeningen kunnen lezen;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engels taal.

Los van de harde eisen die er worden gevraagd, zijn er ook een aantal persoonlijkheidseisen verbonden aan deze functie. Het is van belang dat je in deze functie accuraat, nauwgezet en analytisch werkt. Dat je goed met stress kan omgaan en dat je hierdoor juist de positieve en energieke instelling mee creëert.

Ben jij geïnteresseerd in deze functie en lijkt het jou gaaf om deze uitdaging bij Stertil aan te gaan? Solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton. Heb je nog vragen of opmerkingen, dan mag je ons ook altijd bellen op 0512 542742.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via