HR adviseur MF Uitzendgroep

 • Aantal uren per week 40 uur
 • Salarisindicatie Tussen € 2394 en € 4086
 • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
 • Standplaats Groningen

Over de functie

Als HR Adviseur ben je vakinhoudelijk sterk. Jij bent het gezicht en aanspreekpunt voor leidinggevenden en medewerkers van Abiant en MF. Iedereen komt graag naar jou met HR gerelateerde vragen op operationeel of tactisch gebied. Je luistert graag maar weet ook snel tot de kern van de vraag of probleemstelling te komen. Je geeft gevraagd en ongevraagd advies en weet altijd een passende oplossing vinden in HR casuïstiek.

In ons team van 7 collega’s zal je open ontvangen worden. We zijn allemaal ervaren HR-professionals met een eigen specialisatie. We ondersteunen en coachen onze leidinggevenden op onderwerpen als ontwikkeling en verzuim en zorgen voor een goede verwerking van de gemaakte afspraken en contracten. Gezien de mooie ontwikkeling die beide organisaties doormaken en daarmee de vele projecten; denk aan een loopbaan lang leren, employee journey, het goede gesprek en hr analytics, wordt iedereen daarnaast ingezet op zijn of haar eigen talent. In jouw projecten neem je de lead, ben je pro actief en zorg je voor de implementatie en uitvoering. Je pakt door, enthousiasmeert en betrekt collega’s en neemt hen mee in de verandering.

Over het bedrijf

Abiant Uitzendgroep en MF Groep, onderdeel van Abiant Holding, zijn samen de grootste regionale uitzendonderneming van Noord-Nederland. Wij zijn trotse werkgever van betrokken medewerkers die graag voor ons en onze veelzijdige opdrachtgevers werken. Trouwe opdrachtgevers die wij bedienen vanuit elf Abiant- en zeven MF-vestigingen in Groningen, Friesland en Drenthe, en de specialistische diensten EU Service, Jobcoaching, Horeca, Asbestsanering en Werving & Selectie.

Wij zijn een betrokken en informeel bedrijf, waar we persoonlijk met elkaar omgaan. Door onze coöperatieve achtergrond denken wij niet als eenlingen maar als collectief. Wij zijn er voor al onze medewerkers, opdrachtgevers en voor elkaar. Wil je meer weten over onze organisatie, kijk dan op mf.nl en abiant.nl voor meer informatie.

Wat wij bieden

Bij ons kun je rekenen op een baan met veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Er is volop ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling. Om te beginnen bieden wij een arbeidsovereenkomst voor een jaar tijd aan. Daar voegen we aan toe:

 • Een functie voor 32-40 uur per week in een omgeving die volop in beweging is.
 • Afhankelijk van ervaring een salaris tussen € 2.394,- en max. € 4.086,- op basis van 40 uur per week.
 • 25 vakantiedagen én 13 atv-dagen per jaar op fulltime basis.
 • Vergoeding woon-werkverkeer, maar ook prima voorzieningen om thuis te werken.
 • Smartphone, laptop en goede pensioenvoorziening.

Functie eisen

Met jouw expertise, enthousiasme en collegialiteit weet jij precies hoe jij MF en Abiant nog meer laat groeien in hun doelstellingen waarbij je de juiste balans vindt tussen mens en organisatie. Je bent iemand die goed kan plannen en prioriteiten kan stellen en komt met verbetervoorstellen. Verder ben jij lekker no-nonsens en doet wat je hebt afgesproken.

Verder beschik je over:

 • Hbo werk- en denkniveau met passende opleidingsachtergrond.
 • Enkele jaren werkervaring als HR-adviseur en ervaring met Implementatie van HR beleid.
 • Werkervaring in de uitzendbranche (pre).
 • Kennis van AFAS (pre).
 • Goede organisatorische en communicatieve vaardigheden.

Interesse?

Dan zien wij graag je reactie tegemoet via personeelkwaliteit@mfgroep.nl Heb je eerst nog vragen, neem dan contact op met Margriet Veldman op nummer 06-15960004.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via