Callcentermedewerker bron- en contactonderzoek GGD

 • Aantal uren per week 40 uur
 • Salarisindicatie Tussen € 13 en € 13
 • Dienstverband Tijdelijk
 • Standplaats Drachten

Over de functie

Wil jij je steentje bijdragen tegen de bestrijding van het Covid-19 virus, dan is dit het moment om je bij ons aan te melden. Wij zijn namelijk op zoek naar callcentermedewerkers bron- en contactonderzoek voor de GGD.

Wanneer jij mag starten voor de callcentermedewerker bron- contactonderzoek functie krijg je een interne opleiding, een laptop en een headset van de opdrachtgever. Hiermee zal je in korte tijd klaar worden gemaakt voor het echte werk, namelijk contact opnemen met mensen die positief getest zijn op Covid-19. Het doel van dit telefoongesprek is dat jij een telefonisch contactonderzoek gaat doen aan de hand van een uitgebreide vragenlijst. Het is belangrijk om zo snel en accuraat mogelijk tot de kern te komen om vanuit hier eventueel anderen te kunnen informeren. Het doel van het werk is om er achter te komen met hoeveel mensen de persoon in kwestie in aanraking is geweest en de contactgegevens van deze personen te achterhalen. De verantwoordelijkheid voor deze functie is groot, want ook jij bent verantwoordelijk om een inschatting te maken van de situatie en of er mogelijke gevaren voor een uitbraak aanwezig zijn.

Jouw taken als bron- en contactmedewerker zijn:

 • Positief besmette personen bellen om hen te identificeren en te adviseren
 • Personen die niet bereikt worden een terugbelverzoek te versturen
 • De verkregen informatie juist en correct te registreren in de systemen

Tijdens je werk word je begeleid door een coach. Deze coach is jouw eerste aanspreekpunt als je vragen of onduidelijkheden hebt.

Belangrijk om te weten;
Alvorens de echte telefoongesprekken van start gaan, volg je eerst een online training van een week. In deze week bereid je jezelf voor op het echte werk door een soort van rollenspel te doen. Je spreekt hierbij verschillende mensen in verschillende situaties die soms wel uitdagend kunnen zijn. Dit is juist ter voorbereiding zodat jij goed voorbereid de gesprekken kan voeren met mensen die mogelijk overvallen worden door je telefoontje. Zodat jij goed en professioneel je werk kan uitvoeren.

Werktijden en aantal uren:
Er wordt gewerkt tussen 8.00-20.00 uur, 7 dagen per week. Daarbij wordt van jou verwacht dat je:
- minimaal twee avonden per week beschikbaar bent tot 20.00;
- zaterdag en zondag beschikbaar bent, waarvan je één dag werkt;
- minimaal 24 en maximaal 32 uur werkt óf minimaal 32 en maximaal 40 uur werkt (minimaal 8 uur verschil tussen geprefereerde minimale & maximale uren).

Over het bedrijf

Je gaat werken voor een opdrachtgever die de klantenservice voor grote en bekende nationale en internationale bedrijven verzorgt. Jij komt als Callcentermedewerker Bron- en Contactonderzoek in het corona-onderzoeksteam van de GGD terecht.

Wat wij bieden

 • Bruto uurloon van € 13,00 (exclusief toeslagen op de zondag van 50% en op feestdagen 100%);
 • Een thuiswerkbaan voor 24-40 uur per week;
 • Een uitdagende baan die er toe doet;
 • Een betaalde trainingsweek vanuit huis;
 • Beschikking over een Chromebook en headset zodat je volledig vanuit huis kunt werken.

Functie eisen

Als callcentermedewerker bron- en contactonderzoek GGD ben je empathisch, daadkrachtig en communicatief sterk. Je kunt voldoen aan de eisen voor de werkdagen en werktijden en hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal en Microsoft Office pakketten. Dit vul je aan met:

 • Minimaal MBO 4-werk- en -denkniveau;
 • Aantoonbare ervaring met klantcontact/klantenservice;
 • In het bezit van een VOG 45 (Verklaring Omtrent Gedrag) of je kunt deze aanvragen voordat je begint.

Wil jij je steentje bijdragen en vanuit huis aan de slag als Callcentermedewerker bron- en contactonderzoek GGD? Solliciteer dan direct! Heb je vragen? Neem dan contact op met de MF vestiging in Drachten op 0512 542742 of via drachten@mf.nl.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via