Logistiekmedewerker tweeploegen regio Hoogezand

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 9 en € 11
  • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
  • Standplaats Kolham

Over de functie

Ben jij graag actief bezig en ben je op zoek naar een baan waar gezelligheid en een groepsgevoel voorop staat? Dan is deze baan als orderpicker wellicht een leuke uitdaging voor jou! Je bent een belangrijk onderdeel van het logistieke proces in een groot magazijn in Kolham. Wij kunnen jouw actieve en fysieke bijdrage goed gebruiken om orders te verzamelen binnen het magazijn. Je weet de juiste gangpaden te vinden en kunt vlot en vakkundig een order gereed maken voor verzending. De werkzaamheden vinden plaats in een tweeploegenrooster, hiervoor ontvang je een toeslag. De werktijden liggen tussen 06.00-23.30.  

Ben jij per direct of op korte termijn beschikbaar? Dan zoeken wij jou!

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is een sterk groeiende inkooporganisatie in de markt van persoonlijke verzorgingsproducten en huishoudelijke reinigingsproducten. Het bedrijf is zowel actief op de nationale als internationale markt. In het centrale warehouse in Kolham wordt een diversiteit aan producten op- en overgeslagen en is daarom het logistiek hart van de organisatie. Er is een gezellige, informele werksfeer en een goed groepsgevoel! Bevalt het goed dan heb je kans op een vast contract.

Wat wij bieden

  • Het salaris is in overeenstemming met het minimumloon en maximaal € 10,54 bruto per uur, hierin is groei mogelijk.
  • Ploegentoeslag van 8,75%.
  • Een baan waar je de mogelijkheid hebt om fulltime te werken. 
  • Op basis van een fulltime dienstverband van 40 uur heb je recht op 25 vakantiedagen.
  • Na 26 gewerkte weken bouw je pensioen op.
  • Reiskostenvergoeding vanaf 10 km enkele reis tot een maximum van € 6,73 per gewerkte dag.

Functie eisen

Ben jij per direct of op korte termijn beschikbaar? Het is helemaal mooi meegenomen als je al ervaring hebt opgedaan als logistiek medewerker, orderpicker of magazijnmedewerker. Heb je die ervaring niet maar ben je gegarandeerd beschikbaar, dan ben je van harte welkom om te solliciteren.


Ben jij geïnteresseerd in bovenstaande functie?

Heb je nog inhoudelijke vragen over de vacature logistiek medewerker in Kolham? Neem dan contact op met Lisa Werter via 0598-395601. Ben of ken jij de geschikte kandidaat voor deze vacature? Reageer dan zo snel mogelijk en wie weet kun je volgende week al starten met je nieuwe baan!

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via